O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio

Femeia de 40 de ani, din Rimini, Italia, ar fi recurs la varianta sinuciderii din cauza depresiei de care suferea, întrucât polițiștii au găsit în geanta ei atât un bilet de rămas-bun, cât și pastile antidepresive.

Cum s-a petrecut întreaga tragedie din Italia

Mama, aflată într-un moment de disperare extremă, a sărit cu copilul de pe acoperișul blocului vineri dimineața, în jurul orei 7:45, pe Via delle Piante, iar căzătura în gol de la 15 metri înălțime a fost fatală pentru amândoi.

Medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul, informează Corriere Romagna.

Femeia, care lucra ca asistentă de vânzări într-o parfumerie și locuia în Viserba cu partenerul ei, obișnuia să-și lase fiul la părinții săi înainte de a merge la muncă. Însă, în ziua fatidică, ea nici măcar nu a intrat în apartamentul părinților săi, ci a urcat direct pe acoperișul clădirii în care aceștia locuiau, de unde a sărit cu copilul în brațe.

Femeia suferea de depresie și urma un tratament psihologic de câteva luni, potrivit sursei citate.

În dimineața incidentului, ea trebuia să-și ducă băiatul la bunicii lui, care apoi ar fi trebuit să-l ducă la un centru de vară. Dar, în loc să urmeze această rutină, femeia a ales să se arunce în gol de pe acoperiș. În geanta ei, pe lângă biletul în care și-a explicat gestul extrem, oamenii legii au găsit și medicamente anxiolitice, menite să-i amelioreze stările de anxietate.

Din ce motiv s-ar fi aruncat de pe bloc femeia, cu copilul în brațe

Autoritățile au confirmat intenția clară de suicid a femeii, bazată pe biletul de adio găsit la fața locului și, ulterior, l-au contactat pe partenerul ei, angajat la Căile Ferate de Stat, care, conform Rimini Today, nu se aștepta la drama care urma să se petreacă. După ce polițiștii au luat legătura cu el, acesta a fost însoțit la secția de poliție pentru a încerca să elucideze motivele care au condus la acest gest extrem.

Trupurile femeii și ale copilului au fost transportate la morgă pentru verificările de rutină, iar procurorul de serviciu a deschis un dosar pentru a efectua formalitățile juridice necesare, deși dinamica evenimentului pare clară.

Din informațiile disponibile, se pare că cei doi parteneri traversau o perioadă de criză și existau discuții despre o posibilă despărțire. Femeia dorea să își păstreze fiul alături de ea, însă tatăl s-a opus din cauza problemelor psihiatrice ale mamei.

CITEȘTE ȘI