O fetiță din România citește la un an și patru luni! VIDEO

O fetiță din România a devenit o adevărată vedetă pe rețelele de socializare după ce a demonstrat că știe să citească, de pe bucăți de hârtie ținute în mână de tatăl ei, cuvinte întregi, dintre care unele chiar lungi.

Poti viziona Clipul complet mai JOS

Fetița se ”antrenează” la începutul clipului cu câteva litere, pentru ca apoi să treacă la cuvinte întregi.

Ea își dă seama rapid că pe bucățile de hârtie din fața ei sunt scrise cuvinte ca apă, lapte sau ceai, dar și construcții ceva mai lungi, ca șosete sau albastru.

Singura care reușește să îi distragă pentru câteva secunde atenția de la cuvinte este o pisică neagră, care se strecoară în încăpere în timpul formidabilei lecții.

La final, fetița demonstrează că știe să distingă și cifrele.

Filmulețul, lung de 2 minute și 37 de secunde, poate fi vizionat aici. Dacă v-a plăcut clipul, vă rugăm să distribuiți acest articol pe Facebook.

 

Citeste in continuare…

Horoscop Luni 20 August. Singura zodie ajutată de astre să câștige bani

Horoscopul din 20 august vă recomandă să încercați să vă păstrați calmul. Aspectele tensionate ale întregii săptămâni le vor da de furcă tuturor nativilor. Horoscopu zilei: o zodie este ajutată de astre luni, 20 august, de altfel, singura care se bucură de acest privilegiu în prima zi a săptămânii.

Horoscop 20 august Berbec

O zi în care activitățile intelectuale reprezintă tema principală. Este bine să planifici călătorii, etape de studiu sau documentare care îți vor fi de mare folos atât în plan personal cât și în plan profesional. Dialogurile cu persoana iubită sau copiii te ajută mult în luarea deciziilor. Horoscop zilnic 20 august: Bazează-te pe intuiția ta și stai de vorbă ceva mai mult cu tine însuți. Revelațiile de astăzi pot fi foarte surprinzătoare.

Horoscop 20 august Taur

Planurile financiare întocmite astăzi, în prima parte a zilei vor da roade la momentul potrivit. Acum este posibil să regândești bugetul cheltuielilor, să achiți datorii vechi și să stai de vorbă cu persoanele alături de care ești implicat în cheltuieli majore.Horoscop zilnic 20 august: Fii prudent și evită conflictele, deoarece toată lumea este nerăbdătoare. Foarte ușor se pot destrăma relații și înțelegeri vechi, care îți sunt încă benefice.

Horoscop 20 august Gemeni

În plan partenerial sunt posibile răsturnări de situație deosebite. Probabil că te-ai bazat pe anumiți colaboratori sau pe anumite înțelegeri, iar acum constați că totul se năruie ca într-un joc de domino. Neînțelegerile apar fie de la mentalități, concepții diferite, fie de la gesturile unora care te vor deranja profund. Horoscop zilnic 20 august: Prudența și răbdarea sunt atribute de mare folos, mai ales în a doua parte a zilei. Bazează-te numai pe tine!

Horoscop 20 august Rac

Activitățile profesionale sunt multe, urgente și este dificil să apelezi la sprijinul colegilor. Selectează prioritățile și ocupă-te foarte bine numai de ele. Există riscul să te pierzi în detalii neimportante sau să te gândești la faptul că eforturile depuse nu îți sunt răsplătite suficient. Ai încredere că la momentul potrivit vei primi și bani și recunoștința celorlalți. Horoscop zilnic 20 august: S-ar putea să ai nevoie de odihnă și îngrijiri medicale.

Horoscop 20 august Leu

În relațiile sentimentale se petrec schimbări, astfel că îți poate părea dificil să menții armonia și echilibrul, atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii. Tu ești cel care are nevoie să-și remodeleze concepțiile și atitudinea vizavi de ceilalți. Horoscop zilnic 20 august: Renunță la conservatorismul nativ, pentru că acum nu-ți este de folos și oricum cei dragi își vor continua drumul vieții așa cum doresc. Distrează-te și cultivă umorul în permanență!

Horoscop 20 august Fecioara

Ocupă-te de activitățile domestice și de relațiile cu membrii familiei. Sunt momente excelente pentru a lămuri problemele casei, a aplana conflicte patrimoniale sau de altă natură în care ești implicat alături de rude. Cumva fără să-ți dai seama ai idei bune vizavi de orice situație care trebuie rezolvată, dar și o înțelegere care depășește cu mult pe cea a persoanelor dragi. Horoscop zilnic 20 august: Ai încredere în intuiția ta și fii prezent în viața celor dragi.

Citeste in continuare.. apasand AICI

CITEȘTE ȘI