O gravidă vrea să facă o poză selfie cu un tigru. Priviţi reacţia animalului când descoperă burtica femeii
Brittany Osborne, o femeie din Indiana, SUA, se afla împreună cu verişoara sa Natasha Handshoe la o grădină zoologică, unde au fost martorele unui eveniment cu adevărat remarcabil. În timp ce s-a oprit foarte aproape de geamul habitatului unui tigru pentru a face o fotografie, Natasha care era însărcinată, a avut parte de o reacţie surprinzătoare din partea acestui animal de temut.
VIDEO MAI JOS!
Tigrul s-a apropiat tot mai mult de geam în speranţa că va putea mângâia burtica viitoarei mămici. Atât ei cât şi celei care o însoţea nu le-a venit să creadă cu câtă afectivitate o privea animalul de altfel extrem de feroce. Acesta a fost poate cel mai drăguţ moment pe care cele două tinere l-au trăit în preajma unor animale sălbatice.
Ca să poată veni în întâmpinarea tigrului, Natasha s-a ridicat şi şi-a lipit burtica de geam în timp ce animalul încerca să o mângâie în felul lui pe viitoarea mamă, exact pe burtică. Este incredibil ce reacţii pot avea animalele faţă de etapa maternităţii care şi pentru ele reprezintă un moment deosebit de important al vieţii.
Imaginile surprinse pe camera de luat vederi, dar şi emoţiile pe care cele două verişoare le-au trăit în acest moment atât de dulce sunt unice şi nepreţuite. Videoclipul a fost apreciat de o mulţime de internauţi, aceasta fiind o lecţie de viaţă adevărată trăită cu maximă intensitate şi emoţie.
Tigrul, adevăratul rege al junglei
Dar deodată în junglă totul a amuţit, clipa s-a oprit iar aerul arde tremurând… Apare El, Stăpân şi Spirit străvechi. Eu pot să vă spun doar povestea lui. Povestea Tigrului…
Nu-l intrebaţi pe Dumnezeu de ce a creat tigrul, multumiţi-i ca nu i-a dat şi aripi!-proverb indian
Originea marilor feline se pierde în noaptea timpului. În zilele noastre, toate ipotezele paleontologilor converg către ideea că felinele se trag din miacide, un grup de mamifere care au apărut în urmă cu aproximativ 50 de milioane de ani şi care se hrăneau cu insecte.
Familia smilodonilor, faimoşii tigri cu colţi-pumnal, astăzi dispăruţi, a însângerat câmpiile din Eurasia şi din cele două Americi încă de acum 30 de milioane de ani.
Pisicile mari, incluzând tigrii, au apărut în urmă cu 5 milioane de ani, dintr-un strămoş comun, asemănător leoparzilor şi jaguarilor. Primele fosile de tigru au o vechime de două milioane de ani şi au fost descoperite în zona Cercului Polar de nord, mai exact pe insula Wrangel, argument neaşteptat în favoarea teoriei care susţine originea nordică a acestor animale.
Milioanele de ani de evoluţie au dus la apariţia unui animal magnific, tigrul fiind cea mai mare şi mai puternică felină de pe glob.
surse: LiveBiz.ro, descopera.ro
Sursa: Break Clips via Youtube
Autor text: LiveBiz.ro
Citeste in continuare si:
- VIDEO – Ungurul si Ardelelanu, razi de te doare burta! Se pare ca domnul Vadim si-a gresit cariera! Stima si respect
- A cerut-o in casatorie, dar ea l-a refuzat. Dupa 10 ani, femeia a avut parte de un soc: