O nouă ipoteză în cazul morții polițistei din Brașov. Mama ei nu crede că s-a sinucis. Cum a fost găsit soțul tinerei

O Nouă Ipoteză în Cazul Morții Polițistei Din Brașov. Mama Ei Nu Crede Că S A Sinucis. Cum A Fost Găsit Soțul Tinerei

Mama tinerei polițiste din Brașov care s-ar fi sinucis cu arma din dotare spune că nu crede că aceasta a renunțat la viață din proprie inițiativă și nu exclude varianta unei crime.

„Ea ar fi fost ultima care să facă gestul să se sinucidă”, a spus mama fetei, citată de reporterii Obervator.

Sabina a ales să își pună capăt zilelor chiar în ziua în care ar fi împlinit 29 de ani.

Ea s-ar fi certat cu soțul ei, iar apoi ar fi comunicat cu acesta doar prin mesaje. Speriat că nu mai răspunde la mesaje, bărbatul, însoțit de socrul lui, ar fi mers acasă și a descoperit că soția sa s-a împușcat în cap.

„El era în sufragerie, făcut ghem, şi avea aşa un plâns isteric”, a povestit mama fetei, despre soțul polițistei.

Ce a scris în biletul de adio
La fața locului au fost găsite mai multe bilete de adio, scrise de polițista de 29 de ani.

„Au fost identificate la faţa locului mai multe înscrisuri din care rezultă nemulţumiri atât de ordin personal, cât şi de ordin profesional”, a spus, Claudiu Sandu, prim procuror parchetul de pe lângă tribunalul Brașov, citat de sursa precizată.

Ea era nemulțumită de anumite aspecte din actuala sa relație conjugală, dar, se pare, avea și traume care au marcat-o încă din copilărie. Părinții s-au despărțit când avea doi ani și a rămas în grija mamei până când a împlinit 18 ani.

De la vârsta majoratului, ea a locuit cu bunicii materni.

De doi ani, tânăra polițistă și mama ei nu își mai vorbeau.

„Am avut noi un conflict, ea ambiţioasă, eu ambiţioasă, eu aşteptam să vină ea la mine, ea probabil să mă duc eu”, a povestit mama ei.

Testată psihologic în ianuarie 2021
Tânăra avea funcția de ajutor șef post la Postul de Poliție Comunală Bod, din județul Brașov. Soțul ei lucrează tot în Poliției, iar cei doi erau căsătoriți de puțin timp, scrie Ziare.com.

„O persoană de sex feminin în vârstă de 28 de ani a suferit leziuni incompatabile cu viaţa. Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Aceasta a fost declarată decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, maior Ciprian Sfreja, conform Newsbv.ro.

Între 2019 și 2021, femeia a lucrat la serviciului resurse umane, linia de muncă secretariat, documente clasificate și arhivă, la Postul de Poliție Comunală Bod.

Din 1 martie 2021, a trecut în corpul ofițerilor de poliției, cu gradul profesional de subinspector de politie și numită în funcția de ofiter la Biroul de Analiza și Prevenire a Criminalității.

Ultima testarea psihologică pe care a făcut-o a avut loc în luna ianuarie 2021.

ARTICOLE