Oaia asta a stat 6 ani într-o peșteră izolată, după ce a fugit de la fermă. Când au găsit-o și au văzut cum arată, și-au făcut cruce: ,,Facem zeci de costume din blana asta”

Oaia asta a stat 6 ani într-o peșteră izolată, după ce a fugit de la fermă. Când au găsit-o și au văzut cum arată, și-au făcut cruce: ,,Facem zeci de costume din blana asta” Uite cum arată

Se întâmplă foarte des ca animalele să ne depășească așteptările, mai ales prin faptul că reușesc să supraviețuiască singure în cele mai neașteptate situații.

Shrek este o oaie foarte specială care a mai devenit și celebră. Ea este din rasa Merinos, rasă celebră pentru lâna ei extrem de moale. Această oaie specială a crescut la o stână lângă Noua Zeelandă, dar s-a rătăcit de turmă în urmă cu 6 ani. Proprietarilor stânii li se întâmpla în fiecare an să piardă câteva oi, așa că au renunțat la căutări după doar câteva ore.

Spre surprinderea lor, după 6 ani, animalul a fost găsit într-o peșteră pe dealurile din apropiere și a fost identificată după cipul pe care îl avea implantat.

Oaia arăta într-un mod care i-a șocat pe cei care au găsit-o! Blana ei nu mai fusese tunsă de șase ani și crescuse atât de mult încât numai nasul i se mai vedea!

Cel care s-a încumetat să îl elibereze pe sărmanul animal de povara pe care o purta după el atâta vreme a fost un cioban profesionist care a avut nevoie de 20 de minute pentru a da jos cantitatea uriașă. Totul cântărea în total 30 de kilograme, blana era suficientă pentru confecționarea a 20 de costume bărbătești!

Iată cum a arătat totul:

CITEȘTE ȘI