Oamenii de știință de la Nasa au descoperit recent că mai multe pasaje din Biblie sunt adevărate și chiar i-au ajutat să rezolve o problemă apărută în activitatea lor. Totul a început după ce aceștia și-au dat seama, în timp ce inspectau poziția Soarelui în ultimii 1000 de ani, că lipsește o zi din trecut

Nasa confirmă: tot ce scrie în Biblie este adevărat! Ce se întâmplă cu Soarele?

„Unul dintre cele mai uimitoare lucruri pe care le are Dumnezeu pentru noi s-a întâmplat recent astronauților noștri și oamenilor de știință de la Green Belt, Maryland.”, a declarat Harold Hill, consultant în cadrul programelor spațiale. Hill s-a referit la faptul că, în timp ce oamenii de știință de la NASA încercau să afle ce s-a întâmplat și de ce lipsește ziua respectivă, un creștin a venit cu explicația, scrie stirimondene.fanatik.ro.

Acesta și-a amintit de un episod din Biblie, unde se spune că „Soarele a stat”. Este vorba despre momentul în care Iosua este înconjurat de inamic și îl roagă pe Dumnezeu să țină soarele nemișcat. Ce spune în pasajul din Biblie?

„Și Soarele s-a oprit și Luna a stat până ce poporul s-a răzbunat pe vrăjmașii lor. Nu este acest lucru scris în cartea lui Ja-Sher? Așa că Soarele a stat în mijlocul Cerului și s-a grăbit să nu apună cam o zi întreagă.” (Iosua 10:13).

Descoperire uimitoare

Oamenii de știință au refăcut calculele și au descoperit că, de fapt, lipsesc 23 de ore și 20 de minute. Deși Biblia avea dreptate, mai lipseau 40 de minute și trebuia găsită o explicație. Următorul pasaj din Biblie a făcut lumină și în acest caz: „Și profetul Isaia a strigat către Domnul și El a adus umbra zece grade înapoi, prin care aceasta a căzut în cadranul lui Ahaz.”

10 grade sunt egale cu exact 40 de minute și, astfel, cei de la NASA au găsit rezolvarea la problema lor.

Explicațiile din Biblie i-au uimit și pe ei, așa cum a recunoscut și Harold Hill cel care s-a declarat impresionat de ce a descoperit în Cartea Sfântă.

CITEȘTE ȘI