Oana Roman atinge apogeul în afaceri! Cu ce business a dat lovitura

Dacă în viața personală este o femeie discretă, în afaceri, Oana Roman are grijă să se facă auzită. Dintotdeauna a fost as la capitolul comunicare, și a avut mereu activități profesionale din spectrul relațiilor publice.

Oana Roman atinge apogeul în afaceri!

De curând, Oana Roman a dat lovitura în afaceri. Potrivit wowbiz.ro, ea  se ocupă de un business exclusivist care implică foarte mulți bani. Oana Roman trimite bogătași în concedii de lux, în străinătate.

Pachetele pe care le creează implică absolut tot ce și-ar dori cineva pentru o vacanță. De la limuzină la scară cu șofer personal, maseuze, valeți, bucătari renumiți, la cazări de lux și yacht-uri.

“Costurile unor asemenea vacanțe pot începe de la 30.000 de euro pe săptămână și pot ajunge până la 200.000 de euro/saptamana, în funcție de dorințele clientului. Putem satisface și cele mai exigente gusturi! Nu există limite, când vine vorba de lux!”, a declarat Oana Roman, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More