Oana Roman se laudă că soțul ei a renunțat la o supercarieră pentru ea, dar în realitate făcea cafele la un cabinet de avocatură

Oana Roman a susținut de când l-a cunoscut pe soțul ei că Marius a fost un bărbat de carieră, însă a renunțat la tot pentru ea. Se pare însă că soțul Oanei Roman nu are nicio specializare. Potrivit libertatea.ro, soțul Oanei Roman a fost un simplu angajat la un cunoscut birou de avocatură, unde primea doar sarcini extrem de ușoare.

Se pare că Marius Elisei făcea cafele în fiecare dimineață, când la birou veneau clienți sau colaboratori. Într-adevăr, așa cum a povestit și Oana Roman, soțul ei a părăsit locul de muncă la scurt timp după ce a cunoscut-o pe ea.

Mircea N. Stoian a făcut o dezvăluire bombă despre căsnicia Oanei Roman. Cunoscutul jurnalist susține că Marius Elisei este agresiv și că ar face orice să-și apare soția și fetița atunci când este cazul.

loading...

Mircea N. Stoian a analizat limbajul nonverbal al cuplului mai sus amintit. Toate dezvăluirile au fost făcute în cadrul unei emisiuni incendiare, conform wowbiz.ro.

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu patru ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Citeste despre

Andra și Cătălin Măruță o sărbătoresc pe fiica lor Eva! Micuța a împlinit 4 ani: „Îngerașul nostru cu cârlionți”

Andra și Cătălin Măruță aniversează astăzi cel mai mic membru din familia lor. E vorba despre Eva Măruță, fiica lor care s-a născut în urmă cu patru ani de zile. Este sărbătoare mare așa că i-au transmis un mesaj emoționant. 

În urmă cu patru ani de zile, la un sputal din București, Eva venea pe lume. Andra și Cătălin o așteptau cu brațele deschise. Iată că au trecuyt ani de zile de atunci, iar fetița s-a făcut mare, își surprinde părinții în fiecare zi, uneori cu vocea ei, uneori cu trăznăile pe care le face.

Mama ei a scris un mesaj emoționant în mediul online, a postat și câteva poze care dovedesc cât de mult se iubesc.

„De patru ani suntem patru! Ingerasul nostru cu cârlionți a venit sa întregească echipa, să ne învețe pe toți că putem iubi mai mult! E o sora dulce pentru David si o scumpete de fiică pentru noi. La mulți ani, Eva!”, a scris Andra în mediul online.

Și Cătălin Măruță a publicat un mesaj: „Eva împlinește patru ani! Ii mulțumesc că m-a învățat toate printesele, toate nuantele de roz, toate felurile de fundite, că mă topește cu o singură privire. M-a făcut un om mai bun, mai întreg. Te iubesc, îngeraș! „

Loading...
Ce părere ai despre articol ?

Cmentariile sunt închise