Oboseala si-a spus CUVANTUL. Andra nevoită să părăsească România. Din păcate, nu are de ales. Anuntul a fost facut in urma cu putin timp

Timp de trei seri consecutive impecabile la Sala Palatului, Andra a finalizat ceea ce reprezintă una dintre cele mai grandioase și scumpe producții concertistice de la noi: „Aievea”. Totuși, această realizare nu a venit fără stres și epuizare, Andra a slăbit 4 kilograme în doar trei zile și este extenuată.

Viața de artist are și minusurile sale, aduce satisfacții, dar și un stres pe măsură, împreună cu tot felul de privațiuni: miercuri, după doar două zile de odihnă (primele din ultimele trei luni de muncă asiduă pentru concretizarea marii încercări concertistice) artista urmează să plece din țară pentru a filma un spot publicitar. În plus trebuie să arate impecabil și să-și bucure și copiii – David și Eva – acordându-le obligatoriu timp, potrivit libertatea.ro.

Producția „Aievea” reprezintă una dintre cele mai mari investiții în showbizul muzical românesc. 12.000 de oameni au participat, iar cererea de bilete a depășit oferta, însă datorită disponibilității sălii și a extenuării artistei, nu s-a suplimentat programul. Dan Bittman, Aurelian Temișan, Viorica și Ioniță au fost mari artiști pe care Andra Măruță i-a avut invitați în superspectacolul său.

„Aievea” este o investiție ce depășește o sumă cu șase cifre în euro, însă dincolo de asta a însemnat și 300 de ore de repetiții, zeci de tone de echipament tehnic (podiumul sălii fiind complet refăcut), 40 de artiști, corp de balet, o numeroasă echipă tehnică (sunet și lumini), fiecare cu un rol bine stabilit.

Cele trei concerte și pregătirile pentru ele au epuizat-o pe iubita cântăreață, care are nevoie de multă odihnă.

Sursa: libertatea.ro

CITEȘTE ȘI