Obtine fisa medicala pentru schimbare permis in 3 pasi simpli!

fisa medicala schimbare permis

Astazi, probabil mai mult ca niciodata, punctualitatea este esentiala. Trebuie sa ajungi la timp – la birou, la sala, la medic, la scoala, la programarea de la tuns. Totul este pe ceas, iar ceasul ticaie. Noroc ca ai masina si poti ajunge mai repede dintr-o parte a orasului in cealalta!

fisa medicala schimbare permis

Totul bine si frumos, dar… cand a fost ultima data cand ai verificat data la care iti expira permisul auto? Chiar daca respectiva data se apropie sau poate chiar a fost depasita, nu trebuie sa iti faci nicio grija! Iata cum poti obtine fisa medicala schimbare permis urmand 3 pasi simpli!

Pasul 1 – Programeaza-te

Inainte de toate, este necesar sa iti faci o programare. Acest lucru te va scuti de statul la coada si vei evita aglomeratia. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul www.fisamedicala.info sectiunea “Fise si analize medicale”. Selecteaza “Fisa medicala permis auto”, iar in partea de jos a paginii vei gasi rubrica numita “Solicita o programare”.

Completeaza spatiile libere cu informatiile cerute (nume, prenume, data de nastere, numarul de telefon si adresa de email) si… gata! Primul pas pentru a obtine fisa medicala pentru schimbare permis auto a fost facut!

Pasul 2 – Nu uita acasa documentele

Odata facuta programarea, ti se va comunica data la care va fi efectuat consultul medical. In ziua si la ora respectiva, trebuie sa vii la sediul Standard Med, situat pe bulevardul Carol I, nr. 45, la parter, apartamentul 5, in Bucuresti.

Este foarte usor sa ajungi la aceasta adresa. Cladirea se afla chiar in centrul orasului, la cativa pasi de Teatrul National, Piata Universitatii si hotelul Intercontinental. Dar, inainte sa te pornesti spre sediul clinicii, este foarte important sa te asiguri ca ai la tine urmatoarele documente:

–                       Cartea de identitate / buletin;

–                       Fisa de scolarizare (pentru obtinerea permisului auto);

–                       Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

Apreciază pentru mai multe informații utile !

–                       In cazul bolnavilor de diabet tip I, este solicitata o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea (daca solicitantul este apt pentru a conduce);

Fara acestea, nu vei putea obtine fisa medicala pentru schimbare permis auto.

Pasul 3 – Examenul medical

Dupa ce te-ai asigurat ca ai la tine toate actele necesare si ai ajuns la sediul Standard Med, urmeaza controlul medical propriu-zis. Acesta nu este dureros sau intruziv si dureaza numai o ora si 30 de minute. Poate te intrebi in ce consta acest consult. Procedura este simpla si vizeaza mai multe arii:

–          Psihiatrie;

–          Medicina interna;

–          Ortopedie;

–          Neurologie;

–          Oftalmologie;

–          ORL;

In cazul in care ai o nelamurire sau doresti sa schimbi programarea, poti apela oricand numerele de telefon 0722.435.435 sau 0314.053.950. Unul dintre specialistii Standard Med iti va raspunde cu promptitudine si amabilitate.

Iti vine sa crezi sau nu, dar aventura pentru a obtine fisa medicala pentru schimbare permis auto s-a incheiat! Atat de simplu este. Acum esti doar la un pas pentru a-ti reinnoi carnetul de conducere si de a te bucura, din nou, de toate avantajele sofatului!

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !