Olivia Steer aniversează 15 ani de căsnicie cu Andi Moisescu. Imaginea care a adunat mii de aprecieri

Olivia Steer și Andi Moisescu au împlinit 15 ani de căsnicie, iar anunțul a venit pe o rețea de socializare, cu tot cu dovada aferentă! Olivia Steer este cea care a făcut anunțul și a publicat și o fotografie în care se vede pe degetul său dovada nunții de cristal.

Olivia Steer și Andi Moisescu au împlinit 15 ani de căsnicie

Olivia Steer și-a anunțat fanii că au trecut deja 15 ani de la căsătoria ei cu omul de televiziune Andi Moisescu. Vedeta a postat o fotografie în care ține un superb buchet de flori, protejat de mâna stângă, unde se vede foarte bine înelul de logodnă, cât și verigheta.

Alături de totografia postată pe rețeaua de socializare, Olivia Steer a scris și un mesaj în limba engleză, care lasă însă loc la interpretare. “After 15 years of marriage, we still do” care s-ar traduce: “După 15 ani de mariaj, noi încă ne iubim”.  

Olivia Steer și Andi Moisescu au împlinit 15 ani de căsnicie
Olivia Steer și Andi Moisescu au împlinit 15 ani de căsnicie. Sursa foto: Instagram

Luna septembrie, motiv de sărbătoare în familia Oliviei Steer și a lui Andi Moisescu

Chiar dacă mesajul a fost postat aproape de miezul nopții, internauții au reacționat imediat și i-au umplut de felicitări pe cei doi soți. Olivia Steer și Andi Moisescu au fost colegi de muncă. Ce doi s-au întâlnit la Pro TV, iar luna septembrie este una de sărbătoare pentru ei. Pe lângă aptul că sărbătoresc nunta, mai au un motiv destul de serios. În urmă cu câteva zile, fiului cel mare al cuplului, David, a împlinit 13 ani, iar Luca va face 11 ani, vineri, 27 septembrie.

Olivia Steer, jurnalist de profesie, a fost foarte criticată în ultima perioadă pentru părerea ei despre vaccinare. Vedeta a împărțit lumea medicală în două tabere, în urma declarațiilor făcute despre vaccinuri și cancerul la sân. Soțul su i-a fost mereu alături și a apărat-o.

„Soția mea nu a fost subiectul unor controverse. Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic pentru că a avut curajul să-și expună un punct de vedere care încurcă niște calcule”, declara Andi  Moisescu.

CITEȘTE ȘI