Oreste explica cum este posibil sa vina un milion de oameni la mitingul PSD pentru „familia traditionala”!

Jurnalistul Oreste Teodorescu a explicat in direct la Realitatea TV, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere cum ar putea reusi sa stranga PSD un milion de oameni la mitingul pentru familia traditionala. Oreste s-a aratat indignat de tupeul oamenilor politici din fruntea tarii care au schimbat sotiile pe amante si care traiesc in pacat, dar vor sa preia in scop politic teme serioase ale societatii romanesti.

„Poate daca vin toate starletele p***o pe care le vizioneaza parlamentarii, deputatii si senatorii, in timpul sedintelor, ca sunt multe filme p***o si nu cred ca se uita toti la acelasi film.

Daca aduna toate… si rolurile principale si rolurile secundare, ar mai veni vreo 40. Daca aduc soferii si doferitele morti, daca dezgroapa domnul Dragnea toti mortii care au votat PSD-ul in de-a lungul celor 30 de ani, hai ca mai vin o suta de mii. Domne va spun sincer, daca PSD-ul reuseste sa scoata o suta de mii, un milion de romani, pacalindu-i ca pe niste cretini eu va jur ca cer azil politic in Costa Rica si ma duc si spal parbrizele doamnei Udrea si nu am sa-i cer decat bancnote din Botswana.

Pentru ca merit. Daca eu de 30 de ani de zile am luptat aici pentru ca un milion de romani sa fie in continuare la fel de cretini si sa se lase pacaliti de un nemernic… cum?

Bai Dragnea, care ai o nevasta… o gagica… o ce vrei tu, de varsta posibil a fiica-ti, bai Taricene cu opt neveste, bai asta Negoita cu hotelul Rin plin de prostituate, bai pesedeilor cu tote curvele voastre nu va e rusine ma? Sa confiscati o tema foarte serioasa si foarte sensibila care ar apartine de drept doar Bisericii Ortodoxe Romane, ba sa fii atat de nenorocit bai PSD incat sa furi anafura de la gura bisericii, asta doar biserica poate reglementa. Daca doreste si daca simte in primejdie traditia romaneasca, Biserica Ortodoxa, nu ca este o institutie politica sau sociala… este si sociala dar este ecleziastica are si o verticala catre Dumnezeu.

Daca are cineva dreptul sa puna intrebare cu privire la cum ne dorim noi poporul crestin-ortodox sa ne referim la familia traditionala nu poate domne un partid de bolsevici atei. Iertati-ma o secunda, toti, si fondatorii si continuatorii de la varful Partidului Social Democrat sunt atei, sunt bolsevici. Si-au facut o profesiune de credinta din a-si bate joc de Dumnezeu. Aia care tiparesc calendare cu Arsenie Boca pe o parte si cu votati pesedeul pe partea cealalta, iertati-ma dar nu pot sa reprezinte interesele Bisericii, iar daca patriarhul Daniel va ingadui ca aceasta tema sa fie confiscata de niste politruci… va comite o mare… fundamentala eroare”.

CITEȘTE ȘI