Organismul lui Mihai Morar a cedat!

Din cauza oboselii și a suprasolicitării, cunoscutul om de televiziune, Mihai Morar, a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor, cu puțin timp în urmă.

Imaginile au fost postate de Flick, colegul său de radio, pe contul de Instagram.

Aflat la Oradea cu Caravana RadioZu, i s-a făcut rău la Tărgul de Crăciun. După ce i s-au acordat primele îngrijiri, prezentatorul TV a primit și un diagnostic de care va trebui să țină cont pentru totdeauna.

Nu a fost transportat la spital, medicii ocupandu-se de el în casa Radio ZU, instalată în urmă cu șase zile în Piața Unirii din Oradea, care a fost transformată în Orașul Faptelor Bune

Ajutat de perfuzii și injecții, Mihai și-a revenit și a postat pe Instagram o poză realizată în timp ce medicii se ocupau de el și a scris următorul mesaj:

“De la OFB la EKG. Nu e panică, nici boală, e doar simplă oboseală. Un cocktail de vitamine și-o iau de la capăt mâine! #OrașulFaptelorBune #ziua5”.

Flick, cunoscut și ca Domnul Rimă, pentru a nu îngrijora prea tare fanii, la descrierea pozei a făcut o glumă: „M-a chemat Morar al meu, la „after” în OFB-ul”.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More