Oricand ai nevoie de un mic sprijin financiar, alege un imprumut de la Provident!

imprumut

Fiecare dintre noi are propria poveste de spus. Insa pentru a-ti duce toate planurile la capat, este important sa te asiguri ca ai la indemana si resursele financiare necesare acestui lucru.

Prin urmare, cand momentele oportune iti bat la usa, trebuie sa actionezi de indata pentru a putea beneficia de sansele pe care viata ti le asterne. Asadar, in caz de nevoie, poti face apel la o institutie financiara nebancara – IFN – pentru a obtine un imprumut pe termen scurt sau mediu, care să îți suplimenteze bugetul pentru planurile tale.

imprumut

Provident Financial Romania, companie cu peste 14 ani de experienta in domeniu, iti ofera posibilitatea de a aplica pentru un imprumut nebancar in conditii avantajoase.

Insa, daca si tu ai nevoie de un astfel de credit, este esential sa te asiguri inainte ca poti sa returnezi imprumutul, evitand astfel situatia in care ratele ti-ar putea dezechilibra bugetul.

Nu uita ca solicitarea unui credit IFN implica responsabilitate de ambele parti, motiv pentru care este indicat sa te orientezi catre o companie care da dovada de transparenta si seriozitate pe toate planurile, precum Provident.

Ce trebuie sa stii inainte de a aplica pentru un imprumut Provident?

Inainte de toate, este foarte util sa stabilesti suma exacta de bani de care ai nevoie pentru a-ti duce planurile la bun sfarsit. In functie de aceasta suma, dar si de perioada de rambursare sau serviciile auxiliare pentru care optezi, vei putea estima care este totalul valorii pe care trebuie sa o returnezi.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Pentru a simplifica acest calcul, foloseste simulatorul de credite de pe site-ul Provident.ro!

imprumut

Conditiile minime de eligibilitate constau in: varsta de cel putin 18 ani (impliniti), cetatenie romana si adresa de resedinta/domiciliu pe teritoriul tarii, dovada unui venit lunar minim, alaturi de un numar de telefon valabil.

Dovada venitului poate fi sub forma unei adeverinte de salariu sau a talonului de pensie. In cazul in care ai venituri declarate, care provin din alte surse, poti solicita o interogare la ANAF – pe care o vor face reprezentantii Provident, cu acordul tau. Pentru restul cerintelor este suficienta prezentarea actului de identitate.

Pentru a solicita un imprumut, ai la indemana completarea formularului disponibil pe site-ul Provident.ro. Alternativ, poti apela unul dintre numerele de telefon cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 sau poti trimite un SMS la numarul 1805.

In cazul solicitarii online sau prin SMS, un reprezentant Provident te va contacta telefonic in cel mai scurt timp pentru consultanta si stabilirea tuturor detaliilor.

Poti primi banii fie prin transfer bancar (caz in care vei avea nevoie de un cont bancar activ la o banca din Romania), fie prin serviciul auxiliar si optional de gestionare a imprumutului la domiciliu. Acest lucru presupune ca, dupa aprobarea solicitarii tale, un reprezentant sa se deplaseze la adresa indicata de tine pentru semnarea contractului si inmanarea banilor in maximum 48 de ore.

Apoi, acesta te va vizita saptamanal sau lunar pentru a colecta ratele. Toate vizitele se vor efectua cu respectarea masurilor de siguranta anti COVID-19.

NOUTATE! Descopera promotia de iarna Provident si pregateste-te sa iti transformi visul in realitate, cu ajutorul unui imprumut rapid cu rate fixe de la doar 19 lei/saptamana.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !