Parapsihologul Serghei Lazarev: „Vreți să fiți sănătoși? Niciodată, nimănui și nimic…”

Una dintre cele mai populare cărți din ultimii ani este „Diagnosticarea karmei” de Serghei Lazarev. În această carte, precum și în altele, autorul face cititorul să înțeleagă calea sa duhovnicească și propune câteva răspunsuri la unele întrebări foarte simple.

De ce un om este fericit, plin de viață și forță, iar altul este bolnav și deprimat. Unul este răsfățat de soartă, iar viața altuia este un șir de necazuri. Care este secretul sănătății, fericirii și longevității?
Încercând să urmărească legătura cauză-efect dintre viziunile omului și evenimentele ce au loc în jurul lui, Serghei Lazarev a făcut câteva descoperiri incredibile. Cazurile interesante, descrise de Lazarev, precum și comentariile la adresa lor sunt demne de cea mai mare atenție.
Diagnosticarea Karmei
Echipa noastră a selectat pentru dvs. o listă de 11 cele mai interesante citate ale lui Serghei Lazarev.
1. Puteți schimba, într-adevăr, situația din jurul dvs. doar schimbându-vă pe dvs. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este dorința de a fi stăpân pe situație. Să înțelegeți că situația, în special este împotriva dvs., iar în general funcționează pentru dvs.
2. Mai înainte nu înțelegeam de ce în cultură există o regulă nescrisă care interzice cititul în timpul mesei. De fapt, mâncarea cu cartea în fața televizorului și discuțiile despre problemele de familie și politice pot afecta negativ sufletul omului, deoarece în timpul meselor informația trece foarte ușor în subconștient.

3. Orice boală, fie disfuncții la nivel organic sau funcțional, încetinește dezvoltarea agresiunii în suflet.
4. Iată sfatul meu pentru a trăi sănătos și îndelungat. Nu vă plângeți niciodată la nimeni și de nimic. Nici pe soartă, nici pe Dumnezeu, nici pe trecut, nici oamenilor.
La exterior comportați-vă cum doriți, însă în interior – pentru orice pretenție a dvs. este un program de nimicire a ceea ce vă imaginați. Celula nu poate avea obiecții față de întreg organismul, având în vedere propriile interese. Această celulă se desprinde și se îmbolnăvește.

5. În mod obișnuit deseori ne permitem să vorbim de rău pe alți oameni, pe sine și soarta dvs. Se pare că acest obicei îi distruge persoanei… dinții.
6. Întotdeauna, îi rănim inconștient pe cei care prin comportamentul său ne supără.
7. Este vorba despre faptul că poruncile lui Hristos nu se adresează formei, ci conținutului emoțiilor noastre. „Iar cui te lovește peste obrazul drept, întoarce-i și pe celălalt” – acest lucru nu este negarea apărării. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să existe o agresiune reciprocă în interior.
8. Începeți de la senzația că în orice clipă totul din jurul dvs. poate dispărea, că persoana iubită poate în orice clipă să vă trădeze, să plece, să vă jignească sau să moară. Că în orice clipă puteți muri. Atunci pretențiile vor dispărea câte puțin, iar dragostea va rămâne. Sentimentul de dragoste nu trebuie să depindă de nimic.
9. Orice metodă de tratament care nu se bazează pe dezvoltarea duhovnicească a omului duce la degradare.
10. Este ireală educarea oamenilor prin intermediul conștiinței, logicii, convingerilor și cerințelor. Dacă simțiți o adevărată lipsă de apărare interioară, aruncați totul în afară de dragoste.

11. Dacă cineva este agresiv față de mine, înseamnă că eu am în suflet un program asemănător. Îl voi îndepărta și atacul va înceta de la sine. Orice formă de agresiune este imposibilă dacă în sufletul meu nu există un program analogic.
Mai multe pe kilocalorii.ro

Video complet:

CITEȘTE ȘI