Părintele Valerian despre criza COVID-19: ”Se urmărește ceva. Ceva necurat!” Fostul actor Dragoș Pâslaru vobește despre marea amenințare a omenirii

Fostul actor Dragoș Pâslaru, devenit acum Părintele Valerian, a transmis un mesaj special pentru aceste zile în care omenirea se confruntă cu amenințarea coronavirusului.

Părintele Valerian, cunoscut de public de pe vremea când se numea Dragoș Pâslaru și era actor, a vorbit despre amenințarea COVID-19. Părintele a făcut un apel către cerdincioși să rămână alături de Dumnezeu și de biserică și a arătat că nu este de acord cu măsura interzicerii împărtășaniei și a sărutării icoanelor.

De asemenea, părintele Valerian a vorbit despre un ”plan” care să îndepărteze, în aceste zile, omenirea de credință.

Criza coronaviruslui, la fel de gravă precum ”demența comunista”

”La capătul acestor zile sigur îl aflăm pe Mântuitor, ne unim cu el și facem Biserică Vie! Ne regăsim pe noi ca fii și fiice ale lui Hristos. Iar aceste vremuri de tulburare nu sunt unice, vremuri de tulburare în viața creștinului și în cea a omenirii au fost tot timpul, au fost cutremure, au fost războaie, furtuni… au fost nebunii. Cea mai apropiată, demența comunistă, care a răvășit lumea și a lăsat aceste ouă cumplite din care au ieșit acești balauri care îi înghit pe cei care nu-l au pe Hristos.

Există un Cuvânt de care trebuie să ne agățăm ca de o plută de salvare pe care îl spune Hristos: ”Fără de mine nu puteți face nimic”. Iar cei care-l au pe Hristos au viața veșnică, au biruința asupra neputințelor noastre mai nainte de ispită. (…)”.

Noi, călugării, sărutăm mai des icoanele, ar trebui să avem toate bolile

”Alarma aceasta falsă, care a venit cu coronavirusul acesta… În primul rând, biserica s-a exprimat de la începutul Învierii Domnului, numai cei necredincioși, ereticii, pot spune că te poți îmbolnăvi în biserică dacă săruți icoana sau te împărtășești cu aceeași linguriță. Acolo este Hristos, este Tămăduitorul Tămăduitorilor, este Doctorul Doctorilor, este cel care a fcut această Viață, el n-a făcut Moartea. Păcatul a făcut Moartea. Iar atunci când te întști cu el la Sfânta Împărtășanie, când săruți Sfintele Icoane nu poți să te îmbolnăvești. Noi, călugării, ar trebui să fim bolnavi de toate bolile pentru că aici vin oameni bolnavi care sărută icoana și noi nu dăm imediat cu spirt sau cu dezinfectant pe icoane. Le sărutăm de mai multe ori decât le sărutați dumneavoastră și nu ne îmbolnvim de nimic. Crede fiecare ce-o vrea, dar s-l lase și pe celălalt să creadă ce-o vrea, noi nu cerem condamnarea celor care nu cred, ei cer condamnarea noastră”.

”Să ne temem de noi înșine. Iuda sunt eu”

„Nu cred că există un pericol mai mare decât acela pe care ni-l facem noi înșine. IUDA SUNT EU! Eu m-am vrut pe mine însumi. Dacă eu cred în Hristos, merg la biserică, îmi ascult duhovnicul, umrez cuvântul lui Hristos, nu are ce să mi se întâmple rău. Dovada cea mai elocventă sunt cuvioșii, mucenicii, sfinții la care ne închinăm dar și sfinții la care nu ne închinăm, ei sunt mărturisitorii, supraviețuitorii închisorilor ccomuniste. Ei au trăit în Iad și au ieșit întăriți în credință. (…)

Așa că nu vă temeți decât de dumneavoastră, nu de altceva. Medicii s-au exprimat categoric că nu există nici un pericol, că acets virus este mai slab decât altele care nu sunt atât de urmărite li că este o chestiune politică. Așa că încredeți-vă în Hristos, parcurgeți postul cu maximă concentrare și vom birui și acets val care a venit asupra întregii omeniri nu numai asupra creștinilor.

Se urmărește ceva. Ceva necurat! Cei care vor să descifreze ce anume se urmărește, car cred că cel mai mult vred că trebuie să ne adunăm, să nu fim risipiți, asta este și dorința Satanei, de a ne risipi atenția, în loc să ne concentrăm asupra Întâlnirii noastre cu Hristos, Cu Vița cea Veșnică. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a spus Părintele Valerian.

https://www.youtube.com/watch?v=hAwpwAtJAV4&feature=emb_title

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More