Pe 27 iulie va avea loc cea mai lunga eclipsa a secolului. 3 zodii au parte doar de ghinioane

Oricât ai încerca sa faci ceva bine, rezultatul este fix invers. Cum nu poţi da timpul înapoi, mai bine lasi baltă totul, ca să nu ai şi mai multe pagube în viaţa ta.

Capricorn: Relaţiile sunt punctul tău forte în această lună. În sfârşit! Acum este momentul perfect sa corectaţi orice problemă sau lipsă de armonie pe care o aveţi în cuplu.

Poate ar trebui sa mai laşi de la tine din când în când şi nu veti mai ajunge în situaţia asta. Deschide bine ochii înainte să-ti pierzi jumatatea.

Vărsător: Pregăteşte-te pentru tot ce este mai rău! Luna asta o să o dai în bară rău de tot şi nu vei rezolva problemele prea uşor.

Eclipsa de lună îţi fură energia si buna dispoziţie, dar nu ai cum să scapi de efectele ei devastatoare. O să treacă repede, dar ai nevoie de nervi de oţel şi foarte multă rabdare.

Peşti: Perioada următoare este încărcată de pasiune şi aventură, condimentată cu câteva rasturnări de situaţie mai ciudate şi puţin suspans. Nu-ti face griji, nu ai niciun motiv!

Eclipsa de lună te ajută să fii mai îndrazneţ, vei dori să ieşi mai mult în evidenţă si poate chiar te îndragosteşti.

 

https://www.youtube.com/watch?v=vrtAwfe37Nc

Citeste in continuare…

Jos palaria pentru: Horia Brenciu adopta un Baietel! Iata declaratia artistului!

 

Horia Brenciu si sotia lui au anuntat ca sunt pregatiti sa isi mareasca familia, astfel ca vor ajunge la nu mai putin de 7 membrii! Celor doi le place la nebunie sa fie inconjurati de cei mici si sa aiba tot timpul casa plina. In momental de fata, familia Brenciu este formata din cei doi soti, trei fete, AndreeaMaria si Mina, si un baietel pe nume Toma. Horia si sotia sa, Alice, l-au adoptat pe Toma, acum baietelul avand 4 anisori! Este iubit de intreaga familie, dar mai ales de surorile lui care se intrec in a-i gasi apelative precum Soarele meu, Zeus, Ingeras etc. Ce sa mai, e rasfatatul tuturor!

Un tânăr nevăzător urcă pe scenă… Când începe să cânte, vocea lui merge direct la inima juriului

Cei doi soti isi doresc ca el sa aiba un fratior cu care sa se joace, mentionand ca s-au gandit de mult la acest aspect. E un fel de competitie a afectiunii intre noi. E de la sine inteles si de ce. Toma e tot un zambet, canta tot felul de cantece si are o privire tare galesa. Fetele se intrec in a-i gasi apelative precum Soarele meu, Zeus, Ingeras. Si lista poate continua, credeti-ma… (…) Ii santajez… (rade) Lui Toma ii place masajul la umeri. Minei ii plac cartile de colorat. Mariei ii plac spectacolele de stand-up, iar Andreea adora psihologia.

Citeste mai mult AICI

 

 

CITEȘTE ȘI