Pedeapsa primită de tatăl care și-a ucis fiica de 8 ani, după ce a pozat-o.

Pedeapsa Primită De Tatăl Care și A Ucis Fiica De 8 Ani, După Ce A Pozat O.

William ÔÇ×BillÔÇŁ Billingham a fost g─âsit vinovat de uciderea fiicei sale ├«n v├órst─â de 8 ani, pe data de 20 ianuarie a acestui an.

├Än urma anchetei, nu doar c─â i-a fost confirmat─â vina, dar s-a descoperit ╚Öi motivul tulbur─âtor al crimei care a ╚Öocat o ╚Ťar─â ├«ntreag─â.

William ÔÇ×BillÔÇŁ Billingham a fost g─âsit vinovat de uciderea fiicei sale ├«n v├órst─â de 8 ani, pe data de 20 ianuarie a acestui an. ├Än urma anchetei, nu doar c─â i-a fost confirmat─â vina, dar s-a descoperit ╚Öi motivul tulbur─âtor al crimei care a ╚Öocat o ╚Ťar─â ├«ntreag─â.

Apreciaz─â pentru mai multe informa╚Ťii utile !

Conform anchetatorilor, Bill Billingham ╚Öi-a ├«njunghiat fiica de opt ani, dup─â ce fosta lui so╚Ťie a ├«nceput o rela╚Ťie cu o alt─â femeie. ├Änainte de ruptura mental─â care a dus la crim─â, b─ârbatul ├«i trimisese fostei partenere mai multe mesaje revolt─âtoare, dar ╚Öi poze ├«n care purta lenjeria intim─â a acesteia.

B─ârbatul ├«n v├órst─â de 55 de ani a ├«njunghiat-o pe Mylee Billingham ├«n piept, ├«n urma unui episod violent de gelozie, informeaz─â Mirror. Tracey Billingham, fosta so╚Ťie ╚Öi mama micu╚Ťei, a privit totul cu groaz─â.

├Än urma procesului, Bill Billingham a fost condamnat la ├«nchisoare pe via╚Ť─â ╚Öi va petrece 27 de ani ├«n spatele gratiilor.