Pentru ca bijuteriile dumneavoastră să strălucească ca noi!

Cred că fiecare din noi s-a întâlnit cu problema bijuteriilor care și-au pierdut culoarea și luciul. Pentru a vă putea bucura din nou de aspectul lor inițial, încercați metoda simplă și eficientă de curățarea a bijuteriilor.

AVEȚI NEVOIE DE:
-1 lingură de sare;

loading...

-1 lingură bicarbonat de sodiu;

-1 lingură soluție de spălat vasele;

-1 pahar cu apă;

-1 bucată de staniol.

PAȘI DE URMAT:
1.Încălziți apa în cuptorul cu microunde timp de 1-2 minute.

2.Tăiați o bucată de staniol și așezați-o la baza unui vas sau a unui pahar.

3.Turnați apa fierbinte în vas, apoi adăugați sare, bicarbonat și soluție pentru vase. Puneți bijuteriile pe bucata de staniol și le lăsați pentru 5-10 minute.

4.Clătiți bijuteriile cu apă rece și uscați-le cu o cârpă uscată și moale.

Citeste in continuare despre…

Horoscop pentru Luni 22 Octombrie 2018. Noroc mare de bani şi surprize în dragoste pentru trei zodii

Horoscop pentru Luni 22 octombrie 2018. O zi interesantă mai ales al serviciu, pentru mulţi nativi. Daţi dovadă de profesionalism şi nu veţi regreta. Mult surprize plăcute vor ieşi în calea voastră.

În relaţiile personale, aveţi mai multă grijă de cei dragi şi oferiţile mai mult din timpul vostru. Dacă aveţi o relaţie din care vă doriţi să ieşiţi şi nu vă simţiţi confortabili, gândiţi-vă la binele vostru şi căutaţi-vă fericirea în altă parte.

Horoscop Zilnic

Horoscop 22 octombrie 2018 Berbec

Berbecul ar trebui să se abțină de la a dezvălui cuiva gândurile sale intime. Dezvăluirea unui secret personal vă va pune foarte mult în pericol. Acest lucru este valabil mai ales pentru că există posibilitatea ca persoana în care aveți încredere în acest secret să lucreze în mod activ să-l folosească împotriva dvs. Nu vă implicați activ în comunicări astăzi, chiar și cu rude sau prieteni vechi. În general, veți începe această zi pe o notă pozitivă și păstrați această încredere până la final.

 

Horoscop 22 octombrie Taur

Taurul în această zi va fi lovit de unicitatea unor fenomene intangibile. Acest lucru vine sub forma aprecierii unui peisaj pitoresc sau a unui fenomen meteorologic deosebit, ori la vederea neașteptată a unei păsări sau animale exotice rare. Restul zilei tale va fi clară şi destul de obişnuit. Mai pe seară, o surpriză pe care o primești de la un iubit sau o iubită nu-ţi va părea foarte rafinată sau interesantă, dar ar trebui să păstrezi acest gând pentru tine. În general, plăcerea și inspirația sunt cuvinte de ordine astăzi.

 

Horoscop 22 octombrie Gemeni

Gemenii ar trebui să se ajute singuri, pregătindu-se pentru o săptămână de muncă foarte ocupată. Nu vă grăbiți cu nimic și folosiți toată energia de care dispuneţi. Aveți grijă de dvs. și înțelegeți cu înțelepciune potențialul dvs. Concentrați-vă eforturile asupra proiectelor pe care le ocupați la locul de muncă, deoarece succesul acestora ar putea afecta direct cariera. Executați o judecată bună și nu fiți prea deschisi atunci când întâlniți oameni noi. Fiți atenți la cine ați lăsat în viața voastră, deoarece există o șansă ca cineva să nu acționeze cu intenții onorabile.

 

Horoscop 22 octombrie Rac

Toată lumea îşi va aminti astăzi experienţa pe care o aveţi în conducerea unei echipe. Punctul forte al competenţei este organizarea oamenilor şi delegarea sarcinilor în echipă, astfel încât totul să fie executat perfect. După-amiază ceva ce aţi achiziţionat recent vă provoacă o problemă. Fie nu funcţionează, fie vreţi să returnaţi produsul şi nu se poate.

Horoscop 22 octombrie 2018 Leu

Nimeni şi nimic nu vă strică echilibrul emoţional astăzi. Veţi traversa ziua cu pace şi concentrare, cu o uşurinţă totală. Chiar şi cei care încearcă să aibă dispute cu dumneavoastră sau să vă contrazică vor descoperi dintr-o privire că e inutil. Noua atitudine va face ca şi partenerul de viaţă să simtă că au trecut furtunile dintre voi.

 

Horoscop 22 octombrie 2018 Fecioară

Astăzi nu aveţi nicio pornire să fiţi prea harnici. Aşa că mai bine încercaţi să vă luaţi o zi liberă şi astfel veţi fi în perfectă armonie cu voi înşivă. Dacă nu se poate, e nevoie să folosiţi toată energia de care dispuneţi pentru a duce la capăt toate sarcinile. Spre seară însă veţi avea parte de o bucurie unică. Numai că şi lucrurl care vă va bucura atât de mult necesită multă muncă.

Citeste mai mult AICI

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata