Placido Domingo are coronavirus: „Am avut simptome de febră și tuse”

Placido Domingo are coronavirus! Anunțul teribil a fost făcut chiar de artist, pe rețelel de socializare și a cutremurat o lume întreagă. Celebrul cântăreț de operă se află acum în ziolare alpturi de familia sa și a declarat că se simte bine.

Placido Domingo are coronavirus: „Am avut simptome de febră și tuse”
Celebrul artist și-a anunțat fanii că a fost depistat pozitiv cu coronavirus, precizând că este datoria sa morală să afle toată lumea că suferă și el de infecția cu acest virus.

„Cred că este datoria mea morală să vă anunţ că am fost testat pozitiv pentru COVID19, coronavirus. Eu şi familia mea suntem cu toţii în izolare, atât timp cât este va fi necesar din punct de vedere medical.

În prezent, suntem cu toţii bine, dar am avut simptome de febră şi tuse, deci am decis să fiu testat şi rezultatele au fost pozitive” , a scris cântăreţul.

Mai mult de atât, Placido Domingo, care are vârsta de 79 de ani, nu a ezitat și i-a rugat pe oameni să fie atenţi, să urmeze îndrumările, să se spele frecvent pe mâini şi să păstreze distanţa faţă de ceilalţi.

Placido Domingo a avut mai multe probleme în ultima perioadă șia. fost chiar nevoit să demisioneze din funcția de director al Operei din Los Angeles pe care o deţinea din 2003, în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală.

Acesta nu o să mai cânte nici în mai multe reprezentaţii ale operei „Don Carlo”, prevăzute pentru luna iulie la Royal Opera House din Londra. „Royal Opera House şi Placido Domingo au decis de comun acord ca artistul să se retragă din reprezentaţiile ce urmează cu „Don Carlo”, prevăzute pentru iulie 2020″, se arată într-un comunicat al instituţiei britanice, precizând că „nu a primit nicio plângere” referitoare la colaborarea lor.

Cântărețul a fost acuzat de hărțuire sexuală de către 27 de femei din Statele Unite ale Americii și el și-a cerut scuze public, dar totuși a respins acuzațiile.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More