Planta care atrage banii în casă. Cum scapi de orice problemă financiară cu Copacul Banului!

Crassula – este o plantă care atrage banii în casă. De aici și denumirea populară de Copacul Banului. Conform tradiției Feng Shui este suficient doar să aduceți în casă această plantă pentru ca situația financiară să se îmbunătățească.

Copacul banului stimulează și activitatea bună a creierului și mărește activitatea fizică a persoanei datorită faptului că frunzele pline ale plantei conțin uleiuri eterice.

Se zice că dacă gândești pozitiv, atunci ți se vor întâmpla doar lucruri pozitive. Totodată, este binevenit să materializați gândurile bune în fapte, care să vă aducă aminte de dorințele dvs. Toate astea, cel mai probabil, vă vor aduce schimbări pozitive în viață.

Culoarea plăcută a frunzelor Crassulei amintește de culoarea bancnotelor de dolari. Desigur, că nu acesta este motivul pentru care să o aveți în locuință.

Pentru ca să atrageți banii în casă, încercați următorul truc. Înainte de a sădi planta, puneți în ghiveci 6 monede, închipuindu-vă o persoană de succes, sănătoasă și bogată. Atunci când udați Copacul Banului, aduceți-vă aminte de această imagine, cât mai clar. Acest exercițiu vă va programa spre succes.

Dacă aveți deja în casă această plantă, atunci doar pune o monedă în ghiveci. Acest talisman vă va fi de folos. De asemenea, puteți lega de crenguțe câteva panglici roșii cu monede. Privindu-le, vă veți gândi că banii vin singuri la dvs.

Citeste in continuare despre…

 

Teo Trandafir vorbeste despre cat a suferit din dragoste: “Am suferit ca un animal… “

Teo Trandafir este una dintre cele mai indragite prezentatoare TV. Insa foarte putina lume o cunoaste cu adevarat, pentru ca indiferent de situatie, aceasta afiseaza un zambet pana la urechi si are un simt al umorului foarte dezvoltat.

Despre momentele sale de durere nu ii place sa vorbeasca, nu isi doreste sa fie perceputa ca o persoana slaba. Recent, in cadrul unui interviu, aceasta si-a deschis sufletul si a vorbit despre perioadele grele pe care le-a trecut, despre cat de greu i-a fost cand s-a despartit de sotul sau si cate a indurat de-a lungul timpului:

“Am suferit ca un animal, am suferit cumplit, am suferit de nu m-am ridicat de pe podele. A fost ceva inspaimantator. Nu am spus niciodata nimic pentru ca mi se pare oribil ca barbatul care te-a ranit sau pe care l-ai ranit sa stie ca tu suferi. El trebuie sa-si traiasca suferinta lui, nu sa i-o pui in brate si pe a ta. Pentru ca se trezeste in postura de dubla victima. Si am tacut ca mormantul. Nu am trimis SMS-uri, nu sunt genul care sa faca asta.”

 

Citeste continuarea AICI

CITEȘTE ȘI