Planta grasă poate fi utilizată cu beneficii pentru sănătate. Proprietățile sale vindecătoare vor ajuta la scăderea bolilor, deoarece au proprietăți antiinflamatorii, antivirale și bactericide.
Tratamente pentru grăsimi
Arsuri, vânătăi, entorse, răni, tăieturi, fierbe
Asigurați-vă ca frunzele pulpei să se mănânce și să-l atașați la zona afectată a pielii, asigurându-vă cu un bandaj. Schimbați pansamentul după ce se usucă în 2-3 ore.
Artrita, artrită.
De la 10-15 pliante de suc de stoarcere gras și lubrifiați articulațiile înainte de a merge la culcare.
Angina, amigdalita
Strângeți sucul din 10 frunze și dizolvați-l în 200 ml de apă. Gargle de 3-5 ori pe zi.
Herpes pe buze
Strângeți sucul din câteva frunze de grăsime și lubrifiați zona afectată la fiecare 30 de minute. Sau înmuiați vata de bumbac în suc, atașați-o la locul afectat și fixați-o cu un tencuială.
Ulcerul ulcer și ulcerul duodenal
Mâncați pe stomacul gol 2 frunze de carne grasă, fără a uita să le mestecați bine.
Pyelonefrita, cistita Se
striaca 5 pliante de grasime si se toarna 200 ml apa fierbinte. Insistați o oră și apoi tulpinați. Luați medicamentul pentru prima dată. l. Cu 15 minute înainte de mese de 3 ori pe zi.
Hemoroizi
Atașați o foaie tăiată (știți unde) ajută imediat (consultați-vă imediat medicul dacă ați detectat sângerare, chiar minoră, fără plante de auto-vindecare – notați uDuba.com).
Atenție!
Aveți grijă, deoarece arsenul se găsește în amestecul bogat de grăsimi. Nu abuzați să luați bastardul înăuntru. Supradozajul poate amenința vărsăturile, diareea și pierderea conștienței.
Aveți grijă de sănătatea prietenilor și le spuneți despre proprietățile vindecătoare ale femeii grase!
Citeste in continuare si despre..
Medic din România: „I-aş da afară pe toţi doctorii din spitalele de stat care iau bani de la pacienţi“
Unul dintre cei mai buni doctori în microchirurgie din ţară, Mihai Ionac, este de părere că doctorii care primesc şpagă de la bolnavi ar trebui să plece din spitalele de stat în cele private.
„Singurul motiv pentru care unii dintre noi am rămas în ţară este că ne iubim meseria. Credinţa mea este că medicina e combinată cu mai multe: e imperfectă, e şi ştiinţă, e şi puţină artă, dar este şi har.
Trebuie să ştii cum să vorbeşti cu omul suferind, să ştii unde este graniţa dintre ceea ce ştii tu şi recomanzi tu şi doreşte pacientul pentru el. Trebuie să respecţi un cod destul de complicat al relaţiei medic-pacient.
Cred că cei care au rămas au aceste două calităţi. Îşi iubesc profesia şi iubesc locurile acestea, cu noroaiele noastre, cu certurile noastre, cu funcţionarii noştrii, cu spitalele noastre.”, a declarat medicul într-un interviu pentru adevarul.ro
„E un hazard total şi când mi ce cere sfatul: „ce să fac?”, ridic din umeri. Mi-e greu să dau un sfat.
Din păcate, la noi tot ce ţine de organizarea muncii tale te respinge.
Nu, nu mai primesc nimic. În al doilea rând, nu ai cu ce lucra, dacă vrei să lucrezi trebuie să te preocupi tu.
Noi (echipa condusă de M. Ionac – n.r.) am scris granturi, am făcut proiecte ştiinţifice, am cumpărat dotări cu care am realizat acele proiecte, şi apoi am rămas cu dotările.
Dar asta nu ar trebui să fie treaba mea. Şi al treilea lucru: vrei să promovezi?…. Nu ai cum.”, a mai spus acesta citat de adevarul.ro.
Întrebat de ce crede că lumea îi privește pe toți medicii „niște șpăgari”:
„E mai simplu să denigrezi o masă întreagă, profesională, pentru ca oricând cineva deschide gura, să spună: