Prima fotografie cu burtica de gravidă a Siminei de la Puterea Dragostei

În urmă cu ceva vreme, Jador a spus în emisiunea Teo Show că Simina ar fi gravidă cu iubitul ei, Alex Zănoagă. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini, de când s-a aflat că ar purta în pântece un bebeluș!

Jador a aruncat bomba: Simina este însărcinată cu Zănoagă!

Jador a aruncat bomba la Teo Show! Concurentul de la Puterea dragostei a dezvăluit că Simina este însărcinată cu iubitul ei, Alexandru Zănoagă. Jador a părăsit casa Puterea dragostei din cauza unor probleme de sănătate.

loading...

Jador a aruncat bomba: Simina este însărcinată cu Zănoagă!

Ce declarații a făcut Jador la Teo Show:

”Am plecat pentru că am probleme de sănătate, am vrut să le rezolv. Doctorul mi-a spus că trebuie să mă operez de fiere, că ficatul meu este foarte obosit de la atâtea nopți nedormite. Trebuie să mă operez, zilele astea o să-mi fac programare. Nu vreau să dramatizez, vreau doar să mă operez, să mă simt eu bine. E doar o pauză de la Puterea dragostei, nu am ieșit din emisiune. Acolo, în emisiune, e foarte mult stres. E răutate acolo, e și multă dragoste. Mă întorc în casă? Vedem! Vedem!”, a spus el.

Jador, dezvăluiri incredibile! Ce simte acum cu adevarat cântărețul pentru Simina de când e însărcinată

După ce Jador a aflat că Simina este însărcinată cu Alex Zănoagă, toate sentimentele pe care le-a avut, în trecut pentru ea s-au dispersat. Drept dovadă, și atitudinea pe care o are față de brunetă în ultima perioadă.

Astfel, dacă, de multe ori, cântărețul a spus clar despre Simina de la Puterea dragostei că este sufletul lui pereche, în aceste momente, el pare că s-a resemnat cu situația.

”Simina este femeia care mi-a atins inima. Aș fi vrut să iasă din sufletul meu, fiindcă știu că sunt multe lucruri care ne despart, dar…nu s-a putut. Acum însă, este un copil la mijloc și eu trebuie să îmi văd de viața mea”, a menționat bărbatul, într-un live exclusive pe facebook-ul WOWbiz.ro.

Loading...

Cmentariile sunt închise