Prima reacție a lui Aurel Ciuculete, după ce Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină. Ce spune fostul lui cumnat

Vestea că fostul soț al regretatei Ileana Ciuculete s-a stins din viață a întristat pe toată lume.

După moartea artistei, din anul 2017, Cornel Galeș a întrerupt toate legăturile cu familia fostei soții, iar în urmă cu un an chiar s-a mutat în Spania pentru a începe o viață nouă.

Aurel Ciuculete, fostul cumnat al lui Cornel Galeș, a fost în stare de șoc atunci când a aflat vestea că bărbatul a murit fulgerător, la doar 60 de ani, în urma unui accident de circulație.

loading...

Fratele Ilenei Ciuculete a avut o reacție destul de acidă, spunând că dormi așa cum îți așterni, iar Dumnezeu la îndreaptă pe toate, făcând aluzie la numeroasele scandaluri pe care le-a avut cu Cornel Galeș.

”Sunt surprins de vestea pe care mi-o dați! Dar, fiecare cum își așterne așa doarme. Dumnezeu, el le îndreaptă pe toate. Nu m-ar încânta dispariția lui, să nu credeți asta.

Dar, a căzut mult Cornel Galeș, iar scara pe care a fost ridicat, s-a dărâmat. Nu m-a mai interesat viața acestei persoane ingrate. Acest personaj a dispărut din anturajul familiei noastre”, a declarat Aurel Ciuculete, potrivit wowbiz.ro.

Prima care a confirmat vestea că Galeș s-a stins din viață, în urma unui cumplit accident de circulație, petrecut în Spania,

a fost nașa lui de cununie, Doina Belu. Apoi, Viviana, femeia alături de care Cornel Galeș și-a petrecut ultimii ani de viațăa transmis un mesaj de condoleanțe, șocată de cele aflate.

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More