Primii bani făcuți de Eva Măruță! Fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță are „job” la doar 5 ani

Andra și Cătălin Măruță sunt doi părinți mândri de copiii lor. Eva și David Măruță au devenit la fel de cunoscuți precum părinții lor, iar toate aparițiile în mediul online îi șochează pe internauți. Cum au apărut cei doi copii ai cuplului?

Primii bani făcuți de Eva Măruță! Fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță are „job” la doar 5 ani
La numai cinci ani, Eva și David Măruță au propriul lor „job”. Ambii sunt pasionați de vlogging și au numeroase de video-uri alături de părinții lor, Andra și Cătălin Măruță. Se pare că cei doi le calcă pe urme părinților, ba mai mult, reușesc să-și câștige proprii bani.

În același timp, Eva pare interesată de muzică, în timp ce David se axează pe video-gaming, iar toate acestea le fac cu mare drag în timpul liber, pentru că David este în clasa a III-a, iar Eva este la grădiniță. Recent, cei doi au surprins pe toată lumea. Copiii Andrei s-au implicați în cadrul unei campanii pentru un lanț de supermarketuri, cei doi fiind transformați în rock-eri cu o atitudine inegalabilă.

Eva a fost surprinsă cu părul roșu, galben și portocaliu, cu creastă și haine accesorizare asemenea rock-erilor, iar David a purtat o perucă blondă, fiind pictat și imbrăcat în argintiu. Apariția celor doi a făcut senzație în mediul online!

Povestea de dragoste dintre Andra și Cătălin Măruță
Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în 2008, iar de atunci iubirea dintre cei doi este la fel ca în prima zi. Povestea celor doi a începutu cu o prietenie care ulterior s-a transformat într-o relație de iubire. Se întâlneau deseori la evenimente și se pare că șansa de a deveni iubiți le-a format o familie fericită.

ARTICOLE