Prin ce a trecut în copilărie George Burcea. Soţul Andreei Bălan, amintiri pline de durere

Actorul a devenit soțul Andreei Bălan, cu acte-n regulă, cu câteva săptămâni în urmă. Cei doi și-au jurat iubire veșnică și în fața altarului pe data 15 septembrie, când și-au botezat și fiica. Despre acesta nu se cunosc foarte multe, așadar ar putea să șocheze prin ce a trecut, în copilărie, George Burcea.

Prin ce a trecut în copilărie George Burcea?

Prin ce a trecut în copilărie George Burcea
George Burcea a avut lacrimi în ochi când a povestit despre copilărie și mama sa

George Burcea și Andreea Bălan s-au căsătorit, iar nunta lor a coincis cu botezul micuței Clara. Așa cum a mărturisit chiar el, despre anii în care a crescut, actorul a avut parte de momente marcante. În casa lui au existat chiar des episoade de violență în familie. Se poate spune că toate aceste clipe drastice, pe care niciun copil nu ar trebui să le experimenteze, l-au transformat pe George Burcea în bărbatul care este astăzi.

„Străbunica a luat bătaie, bunica a luat bătaie, mama a luat bătaie, sora mea a luat bătaie, cealaltă soră a luat bătaie”, spune soțul Andreei Bălan.

Tatăl a două fetițe, actorul a optat de curând să ia parte la o întâlnire a mișcării „Wake UP”. Este vorba despre o platformă dedicată drepturilor femeilor din România, la care a participat și celebrul bărbat. Pentru că episoadele frecvente de violență pe care le-a trăit în sânul familiei sale se repetau la ceva timp, George Burcea a fost expus la bătaie foarte des. Își consideră mama un adevărat erou, pentru momentele pe care le-a înfruntat, în trecut.

Maria Dragomiroiu, poveste similară

Câtă vreme și-a spus povestea, tânărul actor a avut și lacrimi în ochi. Despre cele povestite public, George Burcea a marturisit că va scrie și o carte.

„Am două fetițe și le iubesc foarte mult și toată iubirea pe care le-o dau lor, mi-aș fi dorit să ne-o dea și ei nouă”, și-a mai completat George Burcea mărturia, potrivit a1.ro.

Alături de actorul originar din Botoșani, în ediția la care acesta a participat, s-a aflat și Maria Dragomiroiu. Cântăreața de muzică populară a fost profund impresionată de cele trăite de soțul Andreei Bălan și a mărturisit că a trăit la rândul său clipe de groază.

„În prima parte a vieții mele am trecut și eu prin multe lucruri prin care ai trecut tu. Toată lumea spune «Vai, ce om puternic». Poate oi fi, că am luptat mult până să ajung aici, dar eu nu sunt. Îmi este frică. Îmi este frică de orice”, a spus îndrăgita artistă.

CITEȘTE ȘI