Prințesa Diana

Mulți spun că decizia ducilor de Sussex de a deveni independenți ar fi fost puternic influențată de Meghan Markle, însă analizând un interviu acordat de prințesa Diana,

specialiștii au descoperit modul în care aceasta a prezis ruptura prințului Harry de familia regală britanică. Ce declara în trecut?

Meghan Markle și prințul Harry au surprins pe toată lumea cu anunțul lor. Deși au existat tot timpul tensiuni între ducii de Sussex și restul membrilor familiei regale britanice, nimeni nu s-a așteptat ca cei doi să își dorească separarea de familie.

Decizia celor doi a fost respectată de regina Elisabeta a II-a, suverana fiind de acord cu această schimbare.

Prințesa Diana a prezis ruptura prințului Harry de familia regală britanică. Ce declara în trecut?
Dacă pentru multe persoane modificările care au avut loc în familia regală au reprezentat un adevărat șoc, există o persoană care a prezis ruptura prințului Harry de familia regală britanică, iar aceasta este prințesa Diana.

Într-un interviu pe care l-a acordat postului BBC în anul 1995, prințesa Diana a vorbit despre caracterul celor doi copii, prințul William și prințul Harry.

“William se aseamănă foarte mult cu tatăl său, este mai tradițional, mai rațional. În timp ce Harry….Harry este ca mine.”, a spus prințesa Diana în trecut, potrivit telemundo.com.

CITEȘTE ȘI