Privește ce au pățit niște români în trafic în Comuna Vidra, Județul Vrancea ! Este normal așa ? Ce părere aveți ?

Vidra este o comună în județul Vrancea, Moldova, România, formată din satele Burca, Irești, Ruget, Scafari, Șerbești, Tichiriș, Vidra (reședința), Viișoara și Voloșcani.

Comuna se află în zona centrală a județului, într-o zonă de deal, pe malurile râului Putna, în zona unde acesta primește apele râului Vizăuți. Este traversată de șoseaua națională DN2D, care leagă Focșaniul de Târgu Secuiesc. La Vidra, acest drum se intersectează tangențial cu șoseaua județeană DJ205E, care leagă comuna spre sud-est de Țifești, Garoafa (unde se intersectează cu DN2) și mai departe în județul Galați de Movileni; și spre nord-vest de Vizantea-Livezi și Câmpuri.

  Video mai jos

loading...

Hai sa ii facem cunoscuti, Distribuiti in numar cat mai mare,

(„Atunci când o parte din rromi satului Cucuieti, Comuna Vidra, Județul Vrancea apreciază că o data cu peticul de pământ deținut in sat, pot și vor reuși să pună stăpânire pe județ. Pe 7 mai Monica Vidreanu a intrat în mormânt din cauza altui individ din același sat. Ieri, nepotul meu a trecut prin experiența de mai jos. (Scenă filmată parțial)
Poliția a întocmit dosare penale, dar ține de noi ca cetățeni să ne delimităm de astfel de cetățeni care sunt o rușine indiferent de etnie.”)

Alte fapte facute de acestia ! Romii dintr-o localitate vâlceană „au prins” drag de şcoală în vacanţă. Au vandalizat clădirea unităţii de învăţământ şi au vândut toate obiectele din metal la fier vechi

Clădirea şcolii dintr-o localitate vâlceană a fost vandalizată de romii din zonă. Copiii au spart geamurile, au pătrus în clădire, unde au scris cuvinte obscene pe pereţi, au distrus mobilierul din câteva clase şi au furat toate obiectele din fier pentru a le vinde.

Şcoala din localitatea vâlceană, Valea Cheii a fost distrusă de copiii romi, imediat după debutul vacanţei de vară. Aceştia au spart geamurile şi au produs un dezastru de neimaginat în interiorul clădirii, stricând tot mobilierul şi furând obiectele din metal, pe care le-au vândut la fier vechi. La faţa locului au ajuns jurnaliştii care au fost întâmpinaţi violent de către făptaşi, romii sărind la bătaie. Pentru a-i scăpa pe reprezentanţii presei, a intervenit primarul din comună.

Este vorba de o şcoală cu clasele I – VIII, unde este găzduită şi o grădiniţă. La cele două unităţi de învăţământ sunt înscrişi în jur de 50 de copii de etnie romă.

Primarul din Valea Cheii a declarat jurnaliştilor că făptaşii sunt minori şi, legal, nu pot fi traşi la răspundere, însă, părinţii lor au fost amendaţi pe loc, dar până în acest moment nu a fost plătită nicio sancţiune, scrie RTV.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata