Problemele de sanatate si-au spus cuvantul!

Indragitul actor roman, in varsta de 83 de ani, este foarte schimbat iar apropiatii sunt ingrijorati.

Florin Piersic, de nerecunoscut. Ultimele aparitii publice i-au ingrijorat atat pe fani, cat si pe apropiatii actorului, fiindca este complet schimbat fata de Florin Piersic pe care il stim cu totii.

Actorul s-a fotografiat recent alaturi de Theodor Paleologu, iar in poza cu pricina se poate vedea cu ochiul liber faptul ca acesta a slabit foarte mult si este tras la fata.

Florin Piersic, de nerecunoscut.

In ultimul timp s-a tot vehiculat ca Florin Piersic ar avea probleme de sanatate si, conform apropiatilor, chiar ar avea nevoie de ajutor pentru a se putea deplasa, potrivit stiripesurse.ro.

Florin Piersic, mesaj socant de ziua lui Nu vreau să părăsesc niciodată acest pământ (4)

Mesajul tulburator al lui Florin Piersic Jr.: „Tata, sa nu ma lasi orfan”! Ce se intampla in aceste momente cu marele actor

”Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: ‘Măi, tată, să nu îndrăzneşti să mă laşi orfan!’, a povestit seniorul, citat de Libertatea.

Florin Piersic a făcut referire la faptul că în ultima perioadă a trecut printr-o serie de operaţii, nerefăcându-se complet nici în prezent.

El a mai dezvăluit că a lucrat o singură dată cu fiul său, dar i-a fost suficient ca să-și dea seama că e combinația perfectă: ”Recunosc, am o mare slăbiciune, nu numai pentru că este băiatul meu, dar pentru mintea lui, pentru felul lui de a gândi orice și oricând ce face. Excepțional!”.

CITEȘTE ȘI