Problemele persistă pentru fiica Gabrielei Cristea: “Rămânem în spital, nu e de glumă”

Gabriela Cristea trece prin momente grele, deoarece fiica sa cea mică, Iris, este bolnavă, iar medicii au fost nevoiți s-o interneze. Deși vedeta spera să plece acasă cât mai repede, medicii se pare că vor să o mai țină în spital, sub observație, cel puțin încă o zi pe micuță.

Fiica cea mică a Gabrielei Cristea rămâne în spital

Deşi Iris ar fi trebuit să se externeze miercuri, fetița a făcut din nou febră, iar medicii i-au recomandat vedetei să mai petreacă o noapte sub atenta supraveghere a personalului. Gabriela Cristea a intrat în direct prin intervenţie telefonică la „Răi Da Buni”, chiar din rezerva spitalului şi a explicat ce s-a întâmplat, dar a şi oferit ultimele detalii despre starea micuţei.

„Încă suntem în spital. Trebuia să ne externăm în seara asta, dacă Iris nu făcea febră. Din păcate, cel mai frumos scenariu nu s-a adeverit. Rămânem în continuare pentru că nu e de glumă, mai ales când e vorba de un nou-născut. Ea încă intră la capitolul bebeluş-sugar. Ieri, când a făcut şase luni, s-au şi declanşat toate problemele.

Fiica cea mică a Gabrielei Cristea rămâne în spital
Fiica cea mică a Gabrielei Cristea rămâne în spital. Sursa foto: Instagram.com

Iris suferă de o enteroviroză

Nu se ştie ce a declanşat, dar înţeleg că există această situaţie în Bucureşti… e perioada. Ea are, de fapt, o enteroviroză. Teoretic, ar trebui să facă aşa ceva dacă a mâncat ceva stricat. Dar ea mănâncă lăptic de la mami, exclusiv. Înţeleg că este un virus care se poate lua din aer. Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri. E prima dată când Iris are o problemă de genul”, a declarat Gabriela Cristea.

Vedeta de televiziune le-a recomandat tuturor mămicilor să nu stea pe gânduri dacă nou-născutul are stări de rău şi să apeleze la ajutor de specialitate.

„Am zis să o vadă medic pentru că totuşi e foarte mică. Pe drum, când mergeam spre spital, a regurgitat. Am oprit maşina în mijlocul intersecţiei. A luat-o Tavi în braţe. Am ajuns la spital şi am primit recomandare de internare instantaneu. Ea a făcut febră 38,9 şi am hotărât să plecăm. Între timp, i-am scăzut febra şi am plecat spre spital cu o stare de febră de 37,4. Azi dimineaţă a făcut 39,5. Acum, seara, am avut cu ea un episod. Făcuse febră 38,1 şi ne-am trezit în urmă cu jumătate de oră că a făcut iarăşi 39. Tocmai de asta am primit recomandare din partea medicilor să mai stăm o noapte”, a mai spus vedeta.

CITEȘTE ȘI