Procurorul-șef DIICOT, veste neașteptată pentru familia Melencu: “Nu excludem varianta ca Luiza să fie în viață“

Procurorul-șef DIICOT face noi dezvăluiri despre cercetările în cazul Caracal. Felix Bănilă susține că nu este exclusă varianta ca Luiza Melencu să fie în viață. Sunt așteptate rezultatele de la IML.

În continuare se fac cercetări acasă la Gheorghe Dincă, în prezența lui.

“Noi am cerut urgentarea rezultatelor de la IML. Există un interes foarte mare, dar să vedem când ne vom trimite rezultatele. (…) Nu excludem niciuna dintre variante. Testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente și nu putem exclude nimic“, a spus procurorul-șef al DIICOT, Felix Bănilă.

loading...

Tot astăzi, în Caracal, este așteptat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu. Acesta a declarat că va depune o plângere penală împotriva soției lui Gheorghe Dincă, deoarece, susține el, ea ar ascunde informații. Și mașina lui Gheorghe Dincă a fost expertizată, iar de acolo anchetatorii au luat noi probe.

Declarații noi, care dau totul peste cap

Tonel Pop susține că procurorii DIICOT nu știau de existența ultimei persoane care a văzut-o pe Luiza Melencu în viață, deși a fost audiată de patru ori în dosarul inițial. De asemenea, mai spune el, oamenii legii nu au dorit să arate nicio pagină din dosarul dispariției Luizei, menționând că, în mare măsură, „a dispărut”.

Citeste si despre

Alexandra Macesanu nu este moarta, este oficial! Ce a declarat Alexandru Cumpanasu, unchiul acesteia

Chiar daca Gheorghe Dinca a recunsocut ca le-a ucis pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu, exista dubii conform carora acesta este adevarul.

Alexandra Macesanu nu este moarta, este oficial! In pofida recunoasterii celor doua crime, anchetatorii cauta de zor noi probe care sa demonstreze ca adolescentele nu mai sunt in viata.

INML spune ca nu are un „raport final” in ceea ce priveste moartea Alexandrei Macesanu, afirma Alexandru Cumpanasu, unchiul acesteia. Acesta a mai spus ca pana acum nu a fost emis niciun certificat de deces, iar atunci cand actul va fi emis va contesta decizia.

Alexandra Macesanu nu este moarta, este oficial!

Alexandru Cumpanasu nu accepta ideea conform careia nepoata sa a fost ucisa de Gheorghe Dinca, chiar daca expertii au descoperit ADN-ul Alexandrei in urma analizarii rămăsitelor umane descoperite in curtea lui Dincaă. Unchiul acesteia crede ca totul s-a petrecut cu o „grabă nebuna” si va rupe orice hartie ar primi, potrivit Cancan.

„Răbdarea noastră cam ia sfârșit. Concret ne spun că fac anchetă. Au zis sa îi lăsăm să lucrăm. Nu s-a emis niciun certificat de deces emis. Dacă mai sunt cetățeni care dau asta pe piață vreau să le spun că îi dăm în judecată. INML nu are un raport final. Indiferent dacă se va da certificat de deces sau nu, noi vom contesta decizia.

În acest Caracal au fost mulți care au vorbit cu Dincă, care au beneficiat de pe urma lui, vom lupta până în pânzele albe pentru a afla adevărul. A fost o grabă nebună de a ne da un răspuns, dacă ne va da hârtia o vom rupe. Nu vom accepta să ne dea o hârtie dată pe nimic”, a spus Alexandru Cumpănașu, conform antena3.ro.

Loading...
Ce părere ai despre articol ?

Cmentariile sunt închise