Rapperul Fred the Godson a murit din cauza noului coronavirus. Artistul avea 35 de ani și doi copii

Rapperul Fred the Godson a murit din pricina noului coronvirus. Artistul suferea de astm și a făcut complicații.

Fredrick Thomas, pe numele său real, a fost internat într-un spital din New York la începutul lunii aprilie. Miercuri a fost tranferat la terapie intensivă după ce i-a crescut febra vertiginos, potrivit spuselor unuia dintre reprezentanții săi.

Artistul, care avea și astm, începuse să prezinte semne de ameliorare a stării sale cardiace cu o zi înainte de a muri, numai că funcţiile renale au fost serios afectate în urma complicaţiilor asociate cu noul coronavirus, notează digi24.ro.

 

Ultima postare pe rețelele de socializare a raperului a fost pe 6 aprilie când a postat și o fotografie din spital, în timp ce era branșat la un ventilator. Artistul și-a anunțat fanii că este diagnosticat cu COVID-19, menționându-le să se roage pentru el.

Fred the Godson avea doi copii. Partenera sa, LeeAnn Jemmott, era convinsă că va reuși să depășească momentul critic și că se va face bine. Din păcate, rapperul nu a putut învinge virusul și a fost răpus de COVID-19.

Fred the Godson nu este singurul muzician care a devenit victima COVID-19. Pe listă mai sunt nume precum: John Prine, Adam Schlesinger, Joe Diffie, Matthew Seligman, Lee Konitz, Ellis Marsalis, John ‘Bucky Pizzarelli, Wallace Roney, Alan Merrill şi Manu Dibango.

Sursa foto: Facebook, Captura YouTube

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More