Rares Bogdan a cedat si a izbucnit in lacrimi in direct pe post! „Opriti emisia!”

Realizatorul TV Rares Bogdan a izbucnit in lacrimi, duminica seara, in cadrul emisiunii sale de la Realitatea TV, dupa ce a ascultat mai multe marturii ale copiilor ucisi la Revolutia din 1989. El le-a reprosat celor de la Antena 3 ca au ridiculizat actiunea Parchetului General impotriva lui Ion Iliescu.

„Opriti emisia!”, a spus Rares Bogdan in lacrimi, dupa ce a ascultat relatarea unei mame. De altfel, pentru ca nu a mai putut suporta durerea, femeia a iesit din platoul de la Realitatea TV.

„Ar trebui sa vorbim despre cei care afirma, la ore de maxima audienta, ca este o rusine ca Ion Iliescu este judecat la 28 de ani de la Revolutie si ca este umilit pentru ca este chemat la Parchet”, a spus rares Bogdan inainte de a intrerupe emisia. El a facut referirere la o declaratie in acest sns a lui Mihai Gadea de la Antena 3.

„Sunt oameni care nu au mai fost intr-un platou de televiziune, dar au hotarat sa vorbeasca pentru ca ai dumneavoastra copii sa cunoasca istoria reala a Romaniei. Sunt multi oameni care nu inteleg ce s-a intamplat atunci, de ce familiile lor au fost lovite crunt, de ce copilasii lor ii privesc acum din ceruri”, a mai spus Rares Bogdan cand a revenit in emisie, conform Aktual24.

Procurorii militari anunta ca au extins cercetarile in ceea ce il priveste pe fostul presedinte Ion Iliescu pentru infractiuni contra umanitatii comise in perioada 27-31 decembrie 1989. In ceea ce priveste infractiuni comise in 22-27 decembrie, Klaus Iohannis a avizat cererea procurorilor.

„S-a dispus extinderea si efectuarea in continuare a urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii contra umanitatii fata de suspectul Ion Iliescu, la data savarsirii faptelor, membru si presedinte al Consiliului Frontului Salvarii Nationale (CFSN) pentru fapte comise in intervalul 27 – 31 decembrie 1989, pentru care nu este necesara indeplinirea unei conditii prealabile de autorizare.
Reamintim ca pentru faptele comise in intervalul 22 – 27 decembrie 1989 de catre Iliescu Ion, procurorii militari au solicitat autorizarea presedintelui Romaniei, necesitatea acestei masuri procesuale fiind justificata de faptul ca, in perioada mentionala, CFSN a actionat ca un veritabil Guvern, membrii acestuia fiind asimilati unor ministri”, transmite Parchetul General printr-un comunicat de presa.

Citeste in continuare: Descoperire fabuloasă in Oltenia: România stă pe o bogăție fantastică! E cel mai mare zăcământ din țară noastră!

CITEȘTE ȘI