RCS-RDS tocmai a f─âcut anun╚Ťul zilei! To╚Ťi abona╚Ťii trebuie s─â o ╚Ötie. Schimbarea e radical─â

Rcs Rds Tocmai A F─âcut Anun╚Ťul Zilei! To╚Ťi Abona╚Ťii Trebuie S─â O ╚Ötie. Schimbarea E Radical─â

Informa╚Ťia momentului pentru to╚Ťi cei care au abonament la Digi. Compania vine cu o schimbare major─â pentru clien╚Ťii s─âi. Oferta este de nerefuzat. Schimbarea pe care RCS-RDS o propune este radical─â.

Trebuie subliniat c─â pentru DIGI, una dintre priorit─â╚Ťile dintotdeauna a fost dezvoltarea re╚Ťelei sale, pentru facilitarea accesului la serviciile de comunica╚Ťii electronice fixe.

RCS-RDS a venit cu informa╚Ťia momentului pentru clien╚Ťii s─âi. To╚Ťi abona╚Ťii trebuie s─â o ╚Ötie. Schimbarea e radical─â. Asta pentru c─â DIGI cre╚Öte viteza de net abona╚Ťilor s─âi, f─âr─â cost suplimentar. To╚Ťi clien╚Ťii Fiberlink 300 primesc de azi Fiberlink 500. Mai mult, clien╚Ťii Fiberlink 300 vor pl─âti aceea╚Öi sum─â lunar─â, 30 Lei, iar Fiberlink 1000, cu vitez─â gigabit, va costa tot 40 Lei/lun─â.

Apreciaz─â pentru mai multe informa╚Ťii utile !

ÔÇ×Pentru DIGI, una dintre priorit─â╚Ťile dintotdeauna a fost dezvoltarea re╚Ťelei sale, pentru facilitarea accesului la serviciile de comunica╚Ťii electronice fixe. Tocmai fiindc─â ╚Ötie c├ót de important─â este at├ót stabilitatea, c├ót ╚Öi viteza netului de acas─â, DIGI ofer─â clien╚Ťilor chiar mai mult pentru acela╚Öi cost prietenos.

├Äncep├ónd de ast─âzi, 13 septembrie, experien╚Ťa clien╚Ťilor DIGI atinge un nivel superior, ├«nc├ót, abona╚Ťii care de╚Ťin pachetul Fiberlink 300 prind vitez─â, fiind upgrada╚Ťi automat la pachetul Fiberlink 500, iar trecerea la pachetul superior vine f─âr─â costuri sau eforturi suplimentare din partea acestora. A╚Öadar, abona╚Ťii netului Fiberlink 300 vor primi de acum viteza Fiberlink 500 la acela╚Öi cost, 30 Lei/lun─â.

Viteza maxim─â r─âm├óne la fel de accesibil─â, cu Fiberlink 1000 la costul de 40 Lei/lun─â, iar DIGI r─âm├óne unicul operator de telecomunica╚Ťii din Rom├ónia care ofer─â routerul cel mai modern, cu standardul WIFI 6, cu doar 3 Lei/lun─â, pre╚Ť valabil tuturor abona╚Ťilor s─âi de internetÔÇ×, se arat─â ├«ntr-un comunicat de pres─â.

DIGI, liderul pie╚Ťei pe segmentul serviciilor de internet fix
DIGI este operatorul de servicii de telecomunica╚Ťii cu cea mai extins─â ╚Öi mai modern─â re╚Ťea de fibr─â optic─â din ╚Ťar─â, acoperind, la finalul anului 2020, 7,7 milioane de locuin╚Ťe. Compania este liderul pie╚Ťei pe segmentul serviciilor de internet fix, cu 59% cot─â de pia╚Ť─â, la 31 decembrie 2020, conform Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale pentru Administrare ╚Öi Reglementare ├«n Comunica╚Ťii (ANCOM). De asemenea, potrivit aceleia╚Öi surse, DIGI ocupa prima pozi╚Ťie, dup─â cota de pia╚Ť─â de╚Ťinut─â, ╚Öi pe segmentul serviciilor de retransmisie a programelor de televiziune (61% market share) ╚Öi pe cel al telefoniei fixe (39%).