Reacția emoționantă a unei bătrâne de 90 de ani: „N-am întâlnit atâta binefacere de când mama m-a făcut”

O bătrână în vârstă de 90 de ani din București a avut o surpriză uriașă. Nu iese din casă, de teama coronaviruslui, dar un tânăr s-a gândit la ea. ulian Văcărean, un bărbat din bucurești, i-a făcut o surpriză nesperată unei bătrâne de 90 de ani. Femeia nu mai iese din casă de teama coronavirusului pentru că știe că cei cu vârste înainte sunt vulnerabili în fața bolii. În schimb s-a trezit cu plasele de mâncare în fața ușii, iar reacția ei a fost cu adevărat emoționantă.

„Vai de mine! Nu am primit de când sunt eu pe fața pământului atâtea bunătățuri! Dar de une, cine sunteți? Spuneți-mi o vorbă! Eu nu am mai întâlnit atâta binefacere de când m-a făcut mama mea! Pot să iau oricând, am auzit că merge, pentru bătrâni, pe drum! nu ies nici în curte, nu am ieșit deloc, decât până aici în prag! Bătrânii să stea în casă! Unde să mă duc? Vecini sunt impacientați că nu mă văd, că eram o mișcare pe aici, la prăvălie. m-am mișcat multă vreme, nu am ținut cont de vârstă. Tot ce am eu e o amețeala groazniăc, în rest nu am nimic.

Nu m-a durut în viața mea nici măcat o unghie, e revoltător, alții săracii se vaiTă de nu mai pot, eu nu am avut niciodată nimic. Tare mă mai tem, asta mă oprește să trec pragul. E bun și asta, cum spunea bunica, frica păzește gospodăria! În zodia mea există un motto, „Vreaă să știu” și „Eu pot totul!”, asta m-a călăuzit de-a lungul aniclor”, a spus femeia de 90 de ani, într-un video care a adus zâmbetul pe buzele celor care au văzut imaginile. VIDEO. Reacția emoționantă a bătrânei

 

Iulian Văcărean, un bărbat din bucurești, i-a făcut o surpriză nesperată unei bătrâne de 90 de ani. Femeia nu mai iese din casă de teama coronavirusului pentru că știe că cei cu vârste înainte sunt vulnerabili în fața bolii. În schimb s-a trezit cu plasele de mâncare în fața ușii, iar reacția ei a fost cu adevărat emoționantă.

„Vai de mine! Nu am primit de când sunt eu pe fața pământului atâtea bunătățuri! Dar de une, cine sunteți? Spuneți-mi o vorbă! Eu nu am mai întâlnit atâta binefacere de când m-a făcut mama mea!

Pot să iau oricând, am auzit că merge, pentru bătrâni, pe drum! nu ies nici în curte, nu am ieșit deloc, decât până aici în prag! Bătrânii să stea în casă! Unde să mă duc?

Vecini sunt impacientați că nu mă văd, că eram o mișcare pe aici, la prăvălie. m-am mișcat multă vreme, nu am ținut cont de vârstă. Tot ce am eu e o amețeala groazniăc, în rest nu am nimic. Nu m-a durut în viața mea nici măcat o unghie, e revoltător, alții săracii se vaiTă de nu mai pot, eu nu am avut niciodată nimic.

Tare mă mai tem, asta mă oprește să trec pragul. E bun și asta, cum spunea bunica, frica păzește bostănăria!

În zodia mea există un motto, „Vreaă să știu” și „Eu pot totul!”, asta m-a călăuzit de-a lungul anilor”, a spus femeia de 90 de ani, într-un video care a adus zâmbetul pe buzele celor care au văzut imaginile.

VIDEO. Reacția emoționantă a bătrânei de 90 de ani

 

CITEȘTE ȘI