Reacție uluitoare a Prințului Adi Cristea după ce a aflat că Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Victor Slav: „Eu…”:

Fostul jucător de fotbal a vorbit despre scandalul ce a pus pe jar întreaga lume mondenă.

„Nu mă interesează subiectul și nici personajele. Nu am ce să comentez”, a declarat Adrian Cristea, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014
Cei doi s-au cunoscut în platoul unei emisiuni TV, în urmă cu aproximativ șase ani. S-au îndrăgostit pe loc și au decis să înceapă o relație. Din care a rezultat și o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, Bianca și Victor au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public.

loading...

”Prințul”, un veritabil Don Juan
Pe plan sentimental, „Prinţul” a avut relaţii cu mai multe femei celebre de la noi din țară. Printre cele cărora Adrian Cristea a reuşit să le sucească minţile se numără Bianca Drăguşanu, Denisa Nechifor, cea alături de care are o fetiţă, şi Maria Păuna.

Bianca Drăgușanu a luat o decizie inexplicabilă! După ce a descoperit niște mesaje buclucașe dintre Victor Slav și ex-logodnica lui Cătălin Cazacu prezentatoarea TV s-a răzbunat pe tatăl copilului ei. 

Bianca Drăgușanu s-a răzbunat pe Victor Slav după mesajele buclucașe dintre Victor Slav și Ana Roman, fost logodnică a lui Cătălin Cazacu. Blondina și-a făcut curățenie în contul de Facebook și a șters orice fotografie cu tatăl copilului ei. Victor Slav e deja istorie! Bianca nu a lăsat nici măcar o poză în care apărea Victor cu fetița lor, micuța Sofia Natalia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata