Recomand Postcron.com pentru programat postări pe rețelele de socializare !

În primul rând vreau să spun că am ales să fac acest review deoarece mă folosesc de serviciile acestui website ( Postcron.com ) de mai bine de 1 an și am fost pe deplin mulțumit de ei mai ales de supportul oferit foarte rapid, mai jos am să scriu în detaliu despre acest wesite care oferă servicii de social media cum ar fi pentru website-urile Facebook, Twitter , Google + , Linkedin , Pinterest și Instagram.

Voi detalia fiecare Plan și am să explic fiecare plan pentru a înțelege care îți este ție de ajutor.

PRIMUL PLAN  ( PRO )

Eu recomand acest plan pentru începători, este un plan destul de bun în comparație cu alte platforme care oferă același lucru deoarece oferă destul de multe pentru doar 10$, mai jos am să detaliez fiecare beneficiu al acestui plan.

Ai dreptul până la 10 conturi de social media simultan adăugate în contul tău, poți să programezi până la 200 de postări simultan, eu cred că acest plan este destul de ok având în vedere că poți programă destul postări pentru doar 10$ acum să trecem și la celelalte beneficii ale acestui plan.

Bulk Uploader despre această funcție vreau să spun că este extrem de utilă dacă vrei să pleci undeva și să programezi Link-uri multe simultan pe o perioadă mare de timp.

Watermark această funcție este utilă și ușor de utilizat pentru doritorii care au poze ce vor să fie Branduite foarte ușor având în vedere că poți să setezi un logo și nu mai este nimic de făcut decât să încarci poză pe site și automat îți pune logo-ul pe poză, poți să setezi poziția logo-ului, dimensunea, ai multe alte beneficii pe care le vei descoperi singur/a.

Content Gallery pentru mine este o funcție destul de utilă atunci când nu ai idee ce să postezi pe pagini, cu această funcție poți să cauți imagini dintro-o multitudine de imagini de pe rețele de socializare cum Ar fi Pinterest și mai poți adaugă și videoclipuri de pe YouTube, aici poți face Bulk Upload și mai au adăugat și funcția pentru a îți reține ultimele bulk-uri folosite.

Pentru această funcție mai am de adăugat faptul că poți să îți setezi și un RSS/FEED de unde poți să programezi ușor link-urile de pe website-ul tău.

Te mai poți inspira și de pe website-ul Flickr unde poți găsi foarte multe imagini exact pe placul tău, am menționat mai sus dar vreau să detaliez faptul că poți să cauți în secțiunea Sugestii imagini de pe Twitter setând un Cuvânt și alegând un @Username pentru contul de unde vrei că să fie preluate Imaginile.

Share Videos este o funcție foarte utilă având în vedere că aici poți să setezi că același videoclip să fie postat pe mai multe pagini după cum știm și pe facebook poți să programezi videoclipuri dar nu le poți programă simultan pe mai multe pagini, eu folosesc această funcție mai ales când vreau să fac o promovare a unui Brand pe mai multe pagini setând să se publice același videoclip, aleg această variantă deoarece din punctul meu de vedere este mai personal să vezi că Videoclipul a fost publicat de pagină căruia i-ai dat like sau follow.

Premium Support chiar că este Premium și la o sumă de 10$ după cum știm sunt alte website-uri care dacă nu ești la un plan premium nu îți răspund așa de rapid, cum am menționat mai sus eu am început cu planul de 10$ și sincer de fiecare dacă când le-am trimis email mi-au răspuns foarte rapid, de multe ori au răspuns și în decururs de câteva ore dar ei specifică că răspuns în 24 de ore, de multe ori primesc răspuns de la Carolina și sincer de fiecare data m-au ajutat.
RECOMAND cu mare căldură această platformă din toate punctele de vedere dar cel ami important cum stiim cu toții este vital să aibe un Support rapid și pe înțelesul nostru, de aceea sunt foarte mulțumit de ei.

Posts History este o funcție utilă pentru cei acre doresc să reposteze foarte ușor postări din urmă de până la 3 luni.

Send Emails din păcate aici nu putem trimite email-uri pentru planul de 10$  ( PRO Plan ) cu această ocazie vreau să le sugerez să ne ofere măcar o limită de 100 de emailuri pe lună pentru a putea face teste și dacă este pe placul nostru cu siguranță cred că o să optăm pentru face un Upgrade.
Țin să menționez din nou că aș ruga dacă va fi posiblitatea să oferiți la planul PRO măcar posibilitatea de a trimite 100 de emailuri pe lună mai ales pentru cei care vor să testeze această funcție.
Eu sincer simt că ar fi un plus pentru companie și poate dacă cei care sunt la primul plan vor testa această funcție și vor fi mulțumiți vor opta să facă un upgrade.

Pentru celelate planuri am să prezint numărul maxim de emailuri ce pot fi trimise cu această funcție destul de folositoare pentru Business-uri.

AL DOILEA PLAN ( BUSINESS )

În acest plan sunt aceleași funcții prezentate mai sus doar că ai posibilitatea de mai multe avantaje am să le menționez pentru fiecare plan în parte.

Social Media Accounts: 30
Team Members: 5
Pending Posts: 2.000
Post on Instagram: DA
Analytics & Moderation: DA
Bulk Uploader: DA
Watermark: DA
Content Gallery: DA
Share Videos: DA
Premium Support: DA
Posts History: DA
Send Emails: 1.000

Pret: 69$ Pe lună, dacă optezi să plătești anual prețul se reduce, este valabil la toate planurile.

Daca optezi pentru plata anuala primesti 2 luni Gratuit 

 

AL TREILEA PLAN ( AGENCY )
Social Media Accounts: 100
Team Members: 15
Pending Posts: 3.000
Post on Instagram: DA
Analytics & Moderation: DA
Bulk Uploader: DA
Watermark: DA
Content Gallery: DA
Share Videos: DA
Premium Support: DA
Posts History: DA
Send Emails: 5.000
Pret: 199$ pe luna
SI ULTIMUL PLAN ( MEGA )
Social Media Accounts: 200
Team Members: 25
Pending Posts: 3.000
Post on Instagram: DA
Analytics & Moderation: DA
Bulk Uploader: DA
Watermark: DA
Content Gallery: DA
Share Videos: DA
Premium Support: DA
Posts History: DA
Send Emails: 15.000
Pret: 259$ pe luna

După cum a-ți văzut v-am detaliat și explicat fiecare plan în parte, voi decideți ce plan vi-se postriveste, am să laș un link unde puteți să folosiți o lună Bonus dacă vă înscrieți pe acest link.

Click pentru a primi oferta de o lună pentru un plan achizitionat Bonus de la Postrcron.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata