Reproșuri și scandal după finala Survivor România. ”Elena Ionescu nu merita să câștige!” Acuzații dure

Reproșuri și scandal după finala Survivor România. ”Elena Ionescu nu merita să câștige!” Acuzații dure

Elena Ionescu a fost cea care a intrat în posesia răvnitului trofeu și a premiului în valoare de 250.000 de lei, lucru nedorit de mare parte dintre admiratorii competiției. Deși pentru mulți ea e supraviețuitorul, primind și felicitări, pe de altă parte, rezultatul a fost o ”dezamăgire totală” pentru susținătorii celorlalți concurenți ori pentru cei care nu i-au apreciat comportamentul Elenei, căci solista împărțise publicul în două din urmă cu multe ediții.

„Ați furat premiul lui Emanuel!”

„Rușine kanal D! Felicitări Emanuel pentru tot parcursul acestui concurs, pentru noi tu ești câștigătorul!🏆🏆/ Dezamăgire totală 😈😈😈 ce a facut Elena in acest concurs in afara de a se certa si creia tensiuni în echipa pur si simplu sa jucat cu nervi tuturor colegilor din echipa.

Rușine Kanal D. Întâi ați furat premiul lui Ionuț jaguarul, apoi ați furat premiul lui Alin Andronic și acum ați furat premiul lui Emanuel/ Nu merita Elena sa castige….Nu s-a votat corect… Rușine! 😡 Emanuel era adevăratul câștigător…”, sunt câteva dintre sutele de comentarii negative.

CITEȘTE ȘI