Respectata avocată Nicoleta Cristina Angelo s-a stins la 50 de ani! Ce i-a adus sfârșit

Apreciata și respectata avocată Nicoleta Cristina Angelo a murit la vârsta de 50 de ani. Femeia a decedat după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Cum s-a stins din viață avocata extrem de iubită în Buzău aflați mai jos. 

„Sunt furioasă! Disperată! Și nu am lacrimi să o plâng!”

„Ziua de azi a luat cu ea un om frumos in tot….  De azi, avocat NICOLETA CRISTINA ANGELO nu va mai raspunde ,,Prezent,, in salile de judecata… Tinerețea ei luminoasă nu va mai trece drumul, de la birou catre instante…. Bunătatea ei, discreția, eleganța, bunul simt , inteligența scânteietoare au dispărut în neant …

Inca un tribut dat vieții acesteia plină de încordare, stresului cotidian, goanei în care ne ducem zilele… De ceva vreme se retrăsese și a început o luptă surdă cu o boală necrutatoare.

Nu a vrut sa o recunoască, s-a îndârjit în tot, a respectat toate recomandările medicilor, a făcut nenumărate intervenții, a trecut hotarele țării, și a sperat…. Nu s-a plans niciodată! Nu i-am vazut nicio lacrimă, nicio urmă de durere, niciun regret….

Mai mult, a încurajat pe toți, a dat tot ce a primit, a căutat să facă pe cât mai mulți să spere… Niciodată nu a abdicat !

Sunt furioasă! Disperată! Și nu am lacrimi să o plâng…. (…)

Era imaginea emblematica a femeii ultra ocupate care se respecta și îi respecta și pe cei din jur. Iar nepregatită, în cauzele proprii , nici vorbă….. (…) Dumnezeu să o odihnească pe curajoasa și frumoasa noastră colegă!

Condoleante intregii familii care, toata, ne este alături de zeci de ani…..av. FLORIAN IOAN ANGELO, av VICTORIA STATE, av ADRIANA ANGELO, av.. COSMIN ANGELO, oameni ce luptă și ajută întregul oraș cu un devotament fără de egal..

De data asta nu-i poate ajuta, si pe ei, cineva !”, este mesaj postat de colega sa, avocata Roxana Mihaela Constantinescu, la scurt timp dupa ce familia avocatei a publicat anunțul decesului,

Nicoleta a fost diagnosticată cu cancer de col uterin la 46 de ani, după ce a sesizat mici sângerări inexplicabile. S-a stins de curând, la 50 de ani, după ce initial invinsese teribila maladie!

„Dacă aș fi avut o fiică, cu siguranță aș consimți la vaccinarea Anti-HPV, în speranța că o voi proteja astfel de o suferință de genul celei experimentate de mine”, spunea avocata în 2014, potrivit dcnews.ro.

Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace! Lasă și tu mai jos un mesaj de Sincere Condoleante!

 

CITEȘTE ȘI