”REVENIM LA STAREA DE URGENȚĂ!”

Președintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj important românior, după ce numărul de infectări cu noul coronavirus a crescut simțitor în ultimele zile.

Iohannis nu s-a ferit să spună că se va reveni la starea de urgență, din care România a ieșit pe 15 mai, dacă această situație se menține.

Klaus Iohannis avertizează, după ce a crescut numărul infectărilor cu noul coronavirus!
Klaus Iohannis a rămas impresionat de ceea ce a găsit la Romexpo, la secția mobilă de terapie intensivă. „Este impresionant ce am văzut astăzi.

Aceste patru tiruri care fiecare dintre ele are o funcțiune completă de secție ATI cu toată aparatura necesară și aceste unități vor putea fi folosite acolo unde este nevoie și pentru COVID dar și pentru orice alte situații.

Pe de altă parte este rezultatul unui parteneriat foarte frumos. Achiziția și dotarea este rezultatul unei colabolări foarte bune între autorități, mediul privat, persoane fizice, voluntari și iată că se poate. Sunt dotări de utlimă oră și sunt convins că atunci când va fi nevoie de ele vor fi extrem de utile. Vreau să mulțumesc tuturor celor implicați. Vreau să mulțumesc și celor care au donat bani pentru acest proiect”, a declarat președintele României.

ARTICOLE