REVOLTĂTOR Părinții celor doi copii abuzați de polițistul-pedofil au cerut bani de la televiziuni pentru interviuri: Dan Capatos i-a dat în vileag

Poliţistul pedofil care a agresat doi copii într-un lift din Drumul Taberei a oripilat o ţară întreagă. Acesta a fost arestat preventiv, dar acum ies la iveală amănunte incredibile. O vedetă a Antenei 1 lansează o serie de acuzaţii extrem de grave la adresa părinţilor celor doi micuţi. Dan Capatos spune că cei doi au cerut bani pentru a apărea la emisiuni de televiziune, fără a avea identitatea protejată. Vedeta susţine că acest lucru este oribil, mai ales că acest aspect poate duce la identificarea celor mici.

„Aceşti părinţi au profitat de această dramă a copiilor lor şi au cerut bani pentru a apărea la televizor, ceea ce s-a întâmplat. Nu la noi, probabil în alte părţi. Apărând neblurată imaginea lor, în toată splendoarea lor, imediat asociindu-se părintele cu victima şi de aici o întreagă nebunie. Asta e de domeniul incredibilului: să exploateze această nefericire a propriilor copii în folosul lor, să intre un bănuţ la ei în buzunar.

Asta mi se pare absolut oribil. Este la fel de oribil cu ceea ce a făcut poliţistul. Părinţii au cerut bani şi avem dovada. Îi avem înregistraţi. Au cerut o sumă destul de mare de bani. Mai mult, au acceptat să apară imediat la televizor, facându-se asocierea cu copilul. De mâine, colegii lor de la şcoală vor şti că ei sunt abuzaţi. Nu fac referire la pregătirea profesională a părinţilor. Dar totuşi să nu ai tu instinctul de a-ţi proteja copiii? Ce pretenţii să mai ai de la autorităţi, de la noi ceilalţi? Este vorba despre instinctul de mamă”, a spus Dan Capatos la Extra Night Show de la Antena 1.

Sursa: stiripesurse.ro

CITEȘTE ȘI