Rolls-Royce-ul lui Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. Latifundiarul din Pipera era la volan

Rolls-Royce-ul lui Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. Autoturismul a ieșit de pe carosabil, iar oamenii legii au ajuns la fața locului după un apel inițiat de pe telefonul lui Gigi Becali.

Ulterior, latifundiarul din Pipera a declarat la România TV că el a fost cel care conducea bolidul de lux și nu Ionuț Luțu, șoferul și omul de bază al acestuia. „Sunt foarte bine, am încercat să evit un alt şofer, care nici nu a mai oprit după, dar sunt camere de luat vederi, o să îl găsească. Eu eram la volan, nu Luţu, eram singur în maşină. Eu am intrat în şanţ, el la revedere, i-a fost frică probabil”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate la România TV.

Rolls-Royce-ul lui Gigi Becali, implicat într-un accident rutier

Rolls Royce Ul Lui Gigi Becali, Implicat într Un Accident Rutier. Latifundiarul Din Pipera Era La Volan

 

 

Pe 22 septembrie, mașina lui Gigi Becali a mai fost implicată într-un accident rutier, în București. Atunci, o femeie a intrat în spatele bolidului condus de afaceristul din Pipera.

Patronul FCSB-ului a renunțat temporar la Maybach-ul cu care circula și în ultima vreme a apărut în fața reprezentanților presei într-o ”bestie” Rolls-Royce Ghost Black Badge, în valoare de 500.000 de euro.

Mașina lui Gigi Becali are un motor V12 de 6,8 litri și 591 de cai putere. Bolidul prinde o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră.

Gigi Becali l-a numit pe Ionuț Luțu administrator și acționar unic al Becali Hotels SRL

 

CITEȘTE ȘI