Românii iau atitudine ! Au spus Stop hotiei, Hai sa Îi susținem cu o Distribuire

Romania tara unde toata lumea fura de la toata lumea si nimeni nu este prins. Doar cei care fura o paine ca sa o duca acasa la copii sunt prinsi si sunt catalogati drept mai infractori si trimisi sa faca ani de inchisoare.

Insa se pare ca si tara noastra se mai schimba. Si nu vorbim aici de clasa politica sau de oameni care sunt mana in mana cu statul. Vorbim de oameni de rand deoarece ei sunt cei care conteaza cu adevarat, nu degeaba era o vorba „poate suntem prosti, dar suntem multi si in nici un caz nu suntem prostii vostri”.

Pe aceasta zicala s-au bazat si oameni care au luat atitudine. In acest clip putem vedea cum un grup de oameni se revolta improtiva celor care defriseaza ilegeal padurea dupa bunul lor plac pentru a avea ei niste venituri cat mai mari.

Cu astfel de oameni este posibila o schimbare si in tara noastra, fara atitudine nu se face nimic si cum se spune ” schimbarea vine din interior.”

Citeste in continuare si despre…

Arsenie Boca: Aceste fapte ale celor 2 părinţi se transmit copilului în timpul celor 9 luni de sarcină:

Arsenie Boca: Aceste fapte ale celor 2 părinţi se transmit copilului în timpul celor 9 luni de sarcină! Ai mare grijă! Distribuie dacă îţi pasă!

Toate stările trupeşti şi sufleteşti ale celor doi părinţi, iar mai cu deosebire ale mamei în vremea celor nouă luni, se întipăresc în copil

Cu ce să fie mai prejos rugăciunea unei mame pentru mugurele său, zisă cu tot focul fiinţei sale, ca aceasta să nu-l folosească în chipul pe care îl doreşte?

Mai mult: toate stările trupeşti şi sufleteşti ale celor doi părinţi, iar mai cu deosebire ale mamei în vremea celor nouă luni, se întipăresc în copil, cu tendinţe sau predispoziţii, pe care copilul le va avea pentru toată viaţa.

Supărări, amărăciuni, dureri, predispun copilul la tristeţe, melancolie, nesănătate. Deci, toate acestea trebuie ocolite. În vremea aceea, dacă se roagă mama lui Dumnezeu, se va ruga şi copilul.

Nota sufletească dominantă în familie, cu deosebire din vremea aceea, şi mai ales a mamei, va fi caracteristica întregii vieţi a urmaşilor. Acum e vremea să faci ce vrei din copilul tău, acum eşti cu deosebire datoare să-l păzeşti de toate relele, cu care n-ai vrea să te supere, fiindcă numai acum poţi şi te ascultă cu desăvârşire.

Îndreaptă purtările tale, mamă, către Dumnezeu, Care săvârşeşte prin tine minunea îmbinării unui pui de om cu un pui de cer, răsplată de fericire pentru ostenelile tale. În atari strădanii, orice mamă se va mântui.

Iată faza spirituală a vieţii de familie, răbdând pentru un rost divin o pravilă sfântă, despre care zice Sfânta Scriptură: „Cei ce au păzit pravila sfântă sfinţi-se-vor şi cei ce-ar învăţa-o vor şti ce să răspundă” (Înţelepciunea lui Solomon 6, 10).

Citeste mai mult AICI

CITEȘTE ȘI