Rona Hartner, anunț de pe patul de spital!

Este fericire mare în familia artistei Rona Hartner. Cântăreața își trăiește viața din plin și a stabilit chiar data în care se va căsători cu sufletul ei pereche, Herve. Chiar dacă se află la jumătatea tratamentului pentru cancer, Rona Hartner este o femeie puternică, o femeie care luptă pentru binele ei și care abia așteaptă să spună, oficial, ”DA!”.

Pe rețelele de socializare, Rona Hartner a postat o fotografie alături de iubitul ei, Herve, dar și un mesaj! Artista abia așteaptă ca ei să își unească destinele.

Rona Hartner continuă lupta cu cancerul! „Ies din tratament și facem cununia civilă”
Păi fac nunta fără să vin în România?! Nu se poate. Ies din tratament şi facem cununia civilă în octombrie. În trei luni depunem dosarul şi facem cununia civilă în octombrie şi o mare petrecere în România, cu toată familia. Iar pentru cununia religioasă trebuie mai multă pregătire, cam şase luni. Cununia religioasă o facem după. Cununia religioasă o să o facem pe Coasta de Azur şi vrem pe plaja pe care m-a cerut de nevastă să facem petrecerea”, a declarat Rona Hartner într-o emisiune de televiziune.

Ca de obicei, mama mea este alături, la fel fetiţa mea şi Herve. Toată familia lui Herve merge în pelerinaje, familia mea din România pune toată ziua candele pentru mine şi se roagă, familia mea din Canada, cu toată Biserica de acolo„, a mai spus Rona Hartner.

 

CITEȘTE ȘI