Rugăciune către Maica Domnului în cinstea icoanei Sale „Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”

O, Apărătoare a neamului creştinesc, Maica Celui ce ţine toate cu dreapta Sa, a lui Hristos Dumnezeul nostru! Revarsă asupra noastră milele şi darurile Lui ca să nu ne înfricoşăm noi de vrăjmaşii văzuţi şi nevăzuţi, că celor ce nădăjduiesc spre Tine ai zis: „Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”.

Păzeşte adevărata şi sfânta noastră Dreptmăritoare Biserică şi locaşul acesta de dezbinări şi eresuri şi pune început de pocăinţă poporului nostru.

Întoarce ţara noastră pe calea de Domnul dăruită a credinţei nevătamate, ca să se umple de tămâia rugăciunilor şi să înflorească precum crinul; ca să trăim în bunăcuviinţă şi curăţenie, păziţi de Tine fiind întotdeauna de ispitirile lui antihrist, de venirea asupra noastră a altor neamuri, de războiul cel dintre noi, de cutremur, de foc, de foame şi de molimă; de moarte năprasnică, de robiile şi dezbinările din familie; viaţa călugărească o întăreşte şi ne mântuieşte pre noi, Preacurată, că spre Tine nădăjduim după cuvântul Tău: „Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”.

loading...

Roagă-Te pentru noi, Preasfântă Stăpână de Dumnezeu Născătoare, Domnului Dumnezeului nostru, Celui ce ne miluieşte şi ne mântuieşte pre noi ca să nu ne lipsească pre noi de apărare şi să ne învrednicească a fi părtaşi Împărăţiei Sale, precum El Însuşi a zis: „Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”. Că Lui i se cuvine toată slava, stăpânirea, cinstea şi închinăciunea – Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

Citeste si despre..

Soția „îmbătrânită și demodată” vrea să-şi surprindă bărbatul: O vizită la stilist o transformă

Mary îşi dorea cu disperare o schimbare a aspectului său; de ani de zile folosea aceeaşi nuanţă pentru a-şi vopsi părul şi considera că ajunsese sa arate „bătrână şi demodată”.

Înainte de a pleca spre salonul Makeover Guy din Minneapolis, Minnesota, ea i-a mărturisit soţului ei că ar vrea să-şi scurteze părul cu numai 5 cm.

Nu şi-a imaginat nicio secundă ca va pleca din salon arătând ca o persoană complet diferită. Schimbarea a lăsat-o fără cuvinte şi veţi vedea de ce în videoclipul de mai jos.

Christopher Hopkins, cunoscut si ca The Makeover Guy, este un bărbat cu multe talente: cântă într-o orchestră, este autor, pedagog, producător şi antreprenor. Dar, cel mai bine s-a făcut remarcat în industria frumuseţii şi a cosmeticii.

Canalul său de pe YouTube are 97.000 de abonaţi, iar Chrostopher a avut numeroase apariţii TV în care oferă trucuri de frumuseţe în emisiuni precum cea moderată de Oprah Winfrey.

Mary, din Minneapolis, unde se află şi salonul lui Christopher, a fost extrem de bucuroasă să treacă prin transformarea mult aşteptată.

Nu mai dorea aceeaşi culoare şi avea nevoie de o tunsoare care să-i permită părului său să crească în mod corespunzător. Iniţial s-a gândit că părul îi va fi scurtat câţiva cm, fără să-şi închipuie că rezultatul final îi va depăşi toate aşteptările.

Când vede cum îi stă cu noua tunsoare, nu-şi poate crede ochilor, mai ales cât de bine a fost aleasă culoarea.

Ea a mărturisit că acest lucru sigur îi va fi pe plac soţului ei, mai ales că bărbatul îi sugerase de ceva vreme să se tundă mai scurt.

Şedinţa de înfrumuseţare s-a dorit a fi un cadou surpriză pentru soţul ei, cu ocazia aniversării a 27 de ani de căsătorie.

Descoperiţi transformarea ei în videoclipul de mai jos; nu o să vă vină să credeţi ce culoare a ales:

Se mai citeste si despre..

Cum se folosesc ceapa si prazul pentru a scapa de monturi in cel ami scurt timp

Monturile au aspectul unor excrescente in extremitatea laterala a degetelor mari de la picioare, in realitate insa ele sunt rezultatul unei deplasari a oaselor din pozitia normala. Femeile fac monturi mult mai frecvent decat barbatii, un motiv major fiind mobilitatea crescuta a ligamentelor labei piciorului.

Putine sunt persoanele ale caror monturi nu sunt niciodata dureroase. Cert este ca monturile afecteaza aspectul piciorului si deformeaza incaltamintea (in cazurile severe alegerea incaltamintei care poate fi purtata devenind o mare problema), iar in timp se poate ajunge chiar la deformari ale posturii corecte si a mersului.

Un alt leac natural de exceptie sunt aplicatiile cu ceapa coapta. O ceapa coapta foarte bine se va tine cateva minute in otet. Pe fiecare mont va fi aplicata o jumatate de ceapa, care se va tine o ora. Ceapa coapta are rolul de a calma durerile.

Prazul macerat in otet are rolul de a retrage montul. Se taie un fir de praz rondele si se pune la macerat pentru 24 de ore intr-o cana cu otet. Ulterior, feliile de praz se vor aplica pe locul afectat si se va acoperi cu un pansament. Daca montul nu se retrage, tratamentul se poate relua.

Putine sunt persoanele ale caror monturi nu sunt niciodata dureroase. Cert este ca monturile afecteaza aspectul piciorului si deformeaza incaltamintea (in cazurile severe alegerea incaltamintei care poate fi purtata devenind o mare problema), iar in timp se poate ajunge chiar la deformari ale posturii corecte si a mersului.

Din cauza presiunii exercitate asupra zonei afectate, monturile sunt insotite frecvent si de un anumit grad de inflamatie locala. Inflamatiile sunt o sursa de radicali liberi, la care suntem expusi in plus fata de celelalte surse de stres oxidativ cu care ajungem in contact zilnic (fumat, poluare, aditivi chimici din alimente si mediu, medicamente, diferite afectiuni, stres psiho-emotional).

Cel mai simplu tratament pentru monturi este urmatorul. In fiecare seara, aplicati pe mont o bucata de frunza de aloe vera taiata pe lung, cu fata moale pe piele. Lipiti cu o bucata de leucoplast si incaltati o soseta. Dimi­neata, cand veti da jos bucata de aloe, veti vedea ca s-a transfor­mat intr-o foita sub­tire si uscata. Dupa mai multe aplicari de acest gen, totul depinzand de proieminenta montului, nu doar ca montul nu va mai durea, dar se va retrage treptat.

 

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More