Rugăciunea care alungă răul și energiile negative atât din casă, cât și din corp!

Rugaciune pentru eliminarea energiilor negative

Când simțiți că sunteți apăsați de probleme, e neapărată nevoie să faceți o curățare energetică atât a casei cât și a corpului. Mai mult de atât, vă este de mare folos și o rugăciune adresată Mântuitorului și Arhanghelului Mihail.

Alungă răul și energiile negative

„Doamne Dumnezeule și Arhanghele Mihail, Te rog trimite îngerii Tăi iubitori preaputernici să intre în casa mea, de sus în jos, înăuntru și în afară, în fiecare loc și colțișor, în fiecare spațiu și fiecare încăpere. Să le umple cu prezența lor iubitoare, căci ei emană lumina

Ta și radiază iubirea Ta cântând și lăudând Gloria Ta. Și îndepărtează toată negativitatea, toată frica, tot răul și necazul, toată depresia, mânia, tristețea, supărarea, răutatea și du-le sus în Lumina Duhului Sfânt.

Mulțumesc Doamne și mulțumesc preaiubite Arhanghele Mihail”.

Baie vindecătoare

În același timp, umpleți cada cu apă în care să puneți câteva linguri cu bicarbonat de sodiu, câteva linguri cu sare de mare și 10 picături de uleiuri esențiale de lavandă și tămâie. Stați în cadă timp de 20 de minute și corpul va elimina toate toxinele prin piele.

E foarte important ca ulterior să vă spălați bine corpul și părul. Ar fi foarte bine dacă ați face această baie în fiecare săptămână. Veți observa singuri cum se va schimba viața dumneavoastră.

CITESTE SI:  Rugăciune către îngerul păzitor

Încă din copilărie, toți am fost învățați că avem un înger păzitor mereu prezent care ne arată calea bună în viață. Important este să știm cum să ne rugăm acestuia…

De ajutor în orice situație disperată

Ori de câte ori aveți o problemă sau vă simțiți deznădăjduiți nu vă lăsați pradă durerii și ridicați rugăciuni la îngerul dumneavoastră păzitor, de mare ajutor în orice situație disperată.

“Sfinte, îngerul păzitor al vieții mele, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru mine, păcătosul! Înger al lui Dumnezeu, tu stai fără mijlocire înaintea Sfintei Treimi.

Așa că te implor să nu încetezi a te ruga pentru mine, robul tău. Ca unul care ai luat tărie de la Dum­ne­zeu a păzi sufletul meu, nu înceta, cu acoperă­mân­tul aripilor tale, a-l aco­peri pe el pururea. Har fie lui Iisus! Cel ce te-a dat pe tine mie, mare păzitor sufletului meu.

Și armă asupra vrăjmașilor mei, de Dum­nezeu cin­stitule înger. Învrednicește-mă și pe mine să do­bândesc împărăția cea de sus a lui Dum­nezeu. Ca împreună cu tine să cânt cântarea Sfintei Treimi”.

Înger sfânt, roagă-te pentru mine!

”Sfinte, îngerul păzitor, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le, nu mă lăsa pe mine, păcătosul. Nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea.

Nu da loc dia­volului celui viclean, ca să-mi stă­pânească cu silnicie acest trup mu­ritor. Întărește mâna mea cea slabă și neputincioasă și mă îndreptează la ca­lea mân­tuirii. Așa, sfinte îngere al lui Dumne­zeu, păzitorul și acoperitorul sufletului și al trupului meu celui ti­călos, iartă-mi toate cu câte te-am mâhnit în toate zilele vieții mele și orice am greșit în această zi.

Acoperă-mă în această noapte și mă păzește de toată ispita celui potrivnic, ca să nu mânii cu nici un păcat pe Dumnezeu; și te roagă pentru mine către Domnul, ca să mă întărească întru frica Sa și vrednic să mă arate pe mine, robul Său, bunătății Sale. Amin”.

CITEȘTE ȘI