S-a mutat în locuință nouă cu iubita lui și un detaliu a lăsat mască pe toată lumea. Cine mai are așa ceva?! Uite ce și-a făcut Liviu Vârciu în casă

Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a doua oară. Artistul face schimbări în casa în care locuiește.

Liviu Vârciu este în culmea fericirii, căci a devenit din nou tătic. Iubita lui, Anda Călin, a adus pe lume o fetiță. Artistul mai are o fiica, Carmina, dintr-o relație anterioară.

Liviu Vârciu, care a fost căsătorit o singură dată, este pus pe schimbări în casa în care locuiește.

Recent, artistul a fost la cumpărături pentru bebeluș, împreună cu fiica sa cea mare.

Pe de altă parte, vedeta își face cramă, după cum a ținut să anunțe prietenii virtuali.

Biografie – Cine este ?

Liviu Varciu s-a nascut pe 17 martie 1981 in Constanta si este tatal unei fetite, Carmina Maria. Liviu a infiintat in anul 1998 impreuna cu Aurelian Ciocan trupa L.A. dupa care l-au cooptat in acest proiect muzical si pe Adrian Zainea. La un an de la infiintare impreuna cu casa de discuri Alpha Sound au lansat pe piata muzicala albumul „Femeia”, care a batut toate recorudurile in vanzari de pana atunci de pe piata muzicala romaneasca. Au urmat alte trei albume marca L.A. care au beneficiat de acelasi succes rasunator in materie de vanzari.

In 2002 trupa a decis sa isi schimbe radical stilul si imaginea. Au publicat si o carte despre viata si cariera lor intitulata „Toata viata mea”. In 2001 au obtinut premiul pentru „Cel mai bun album de muzica de petrecere”. Doi ani mai tarziu au primit premiul pentru „Cel mai indraznet proiect muzical al anului 2003”.

Din anul 2005 Liviu a inceput sa imbratiseze meseria de actor, in diferite productii de televiziune. A jucat in „Secretul Mariei”, „Fast food”, „Scene de casnicie”, cele trei seriale fiind realizate pentru Antena 1. A mai jucat si in serialul „Chiquitas” difuzat la Kanal D. A schimbat apoi trustul mutandu-te la Pro tv, unde a jucat in „State de Romania”. Pe langa cariera muzicala si cea de actor a incercat si pe cea de prezentator, realizand impreuna cu Cristina Cioran emisiunea „Masculin x Feminin”.

Succesul pe care l-a avut in perioada cand canta in trupa L.A. nu l-a mai atins in cariera de actor sau de prezentator.

CITEȘTE ȘI