S-a terminat. Sotul Madaline Manole a primit LOVITURA DE GRATIE. Petru Mircea este la pamant!

Dupa disparitia prematura si socanta a Madalinei Manole, sotul artistei a incercat sa uite de acuzatiile care i-au fost aduse in mod constant de catre fanii regretatei „fete cu parul de foc”.

Asa ca petru Mircea a decis sa isi refaca viata langa o frumoasa cantareata de muzica populara pe nume Geanina Manea.

Relatia celor doi a mers bine pana in urma cu cateva luni, atunci cand a aparut un zvon care dadea ca sigura despartirea celor doi.

Ceea ce parea o rautate a devenit o certitudine dupa ce tanara a recunoscut ca este o femeie singura, relatia cu Petru Mircea ajungand la final.

DESPRE MADALINA MANOLE
Magdalena-Anca Manole[5] s-a născut la data de 14 iulie 1967 în orașul prahovean Vălenii de Munte, fiind primul copil al cuplului format din Ion și Eugenia Manole; la un an distanță se naște Marian, singurul frate al Mădălinei.[7][8]Interpreta a moștenit pasiunea pentru muzică de la mama sa, care cânta muzică populară. În copilărie, fiind dornică să cunoască tainele chitarei, tânăra artistă ia lecții de la Ana Tetelea Ionescu, o cântăreață de muzică folk din Ploiești.[9] La vârsta de cincisprezece ani devine membră a Cenaclului Tineretului prahovean, condus la vremea respectivă de poetul Lucian Avramescu.[10] Concomitent, Mădălina Manole și-a continuat studiile frecventând cursurile Liceului de Chimie din Ploiești,[11] pe care l-a absolvit ulterior.[12] De asemenea, Mădălina Manole a terminat Școala de controlori trafic aerian Băneasa și a lucrat timp de 4 ani în acest domeniu.[12]

Recomandam sa citesti si: A plecat în Italia să fie alături de copiii ei, dar a murit în chinuri groaznice. Ce s-a întâmplat cu femeia este cumplit

În adolescență tânăra interpretă, vrând să se afirme în planul muzical, formează împreună cu Ștefania Ghiță duetul Alfa și Beta,[13][14] cu care participă la spectacolele Cenaclului Flacăra.[15] De asemenea, Mădălina Manole devine cea mai tânără membră participantă a Cenaclului Serbările Scânteii Tineretului[16] și concomitent colaborează cu diverși interpreți precum Victor Socaciu sau Roșu și Negru.[17][18] Între anii 1982 și 1985 cântăreața urmează cursurile Școlii Populare de Artă, făcând parte din grupul care i-a avut ca mentori pe Mihaela Runceanu și Ionel Tudor.[19][20] La finele anilor 1980 Dan Ștefănică îi încredințează piesa „Pentru noi nu poate fi alt cer”, care figurează pe coloana sonoră a filmului „Nelu”, în regia lui Dorin Doroftei.[21] Cu această ocazie, interpreta joacă și primul rol într-un film.[2

Reacția Oanei Sârbu după ce a fost acuzată de părinții Mădălinei Manole


Părinții Mădălinei Manole nu s-au împăcat cu moartea fiicei lor nici la șase ani de la tragedie. Ion Manole încă mai caută vinovați pentru gestul extrem a fiicei lor, care și-a luat viața în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. În cel mai recent interviu acordat ziarului Ring, tatăl artistei arată cu degetul spre Oana Sârbu.

Citeste si: Am ajuns acasă noaptea târziu și eram beat mort. Credeam că mă omoară nevasta. Dimineața, am găsit pe noptieră apă și o aspirină si imi…

Ion Manole o acuză pe Oana Sârbu că i-ar fi purtat sâmbetele Mădălinei, din pură invidie profesională. „Printre cei care o dușmăneau rău pe Mădălina se numără și o stimată domnișoară care în timpul activității a avut din nefericire un accident grav de mașină și a stat internată cu picioarele rupte prin spital. E foarte talentată, frumoasă și mininonă, iar apetitul artistic l-a moștenit de la părinții ei, ambii bufoni. Această fată a avut și ea o relație cu un compozitor și orchestrator, un chitarist care avea și o formație.

Relația lor s-a terminat tragic și au fost multe bocete în media. Această fată, când prietenul ei i-a făcut o melodie pentru Festivalul Mamaia, s-au certat și a țipat la el: «Nu merg la Mamaia până nu o omori pe Mădălina!». Asta știu de la fata mea care ne-a spus atunci, știind chiar de la respectivul compozitor care trăiește și acum”, a declarat Ion Manole, pentru ziarulring.ro.

Reacția Oanei Sîrbu a venit la câteva ore de la publicarea interviului. Artista a distribuit o piesă din repertoriul propriu, cu un comentariu care trimite la aceste acuzații care frizează absurdul: ”Deci, lumea e nebună!”.

Sursa: www.click.ro

CITEȘTE ȘI