Șase copii au rămas orfani. Și-au luat adio de la mama răpusă de COVID-19, printr-o stație radio

Coronavirusul a lăsat șase copii orfani, după ce le-a răpus mama care a învins cancerul la sân, însă care nu a mai putut lupta și cu virusul ucigaș.

Pe data de 16 martie, Sundee Ritter, în vârstă de 42 de ani, a murit din cauza coronavirusului. Tristețea este și mai mare având în vedere

faptul că femeia a ieșit învingătoare din lupta cu cancerul la sân, însă nu a mai rezistat și acestui virus. Ultimele cuvinte ale femeii au fost auzite de către cei șase copii ai săi printr-o stație radio.

Femeia a fost internată în spital până la ultima suflare. Cei șase copii, mama și sora victimei nu au putut nici măcar să își ia rămas bun.

Pacienta și-a auzit pentru ultima dată familia prin intermediul unei stații radio, aflată în afara rezervei unde femeia era internată.

”I-am spus că o iubesc.. și că nu trebuie să își facă griji pentru noi..” a spus Elijah Ross-Rutter, unul dintre fiii mai mari ai femeii, conform presei internaționale.

Potrivit unei prietene apropiate, Sundee a început să se simtă rău pe data de 3 martie, doar că medicii nu au reacționat.

”Medicii i-au spus că nu are nimic, însă ea a mers și s-a autoizolat timp de 4 zile”, a spus Jessica Harris.

Însă, pe data de 7 martie, femeia a început să se simtă din ce în ce mai rău, fiind dusă de urgență la Providence Regional Medical Center din Washington.

”A crezut că are o simplă răceală. Dar coronavirus? Este greu pentru noi să ne dăm seama de unde l-a luat, pentru că luăm contact cu un număr foarte mic de oameni”, a spus Elijah, fiul femeii.

Acum cei șase copii cu vârste cuprinse între 12 și 24 de ani au rămas orfani, tatăl lor murind și în anul 2012. sursa:Spynews

CITEȘTE ȘI