Sătul să fie bătut de poliţişti, un elev din Buzău dus la secţie a pornit camera telefonului. „Te joc în picioare, panaramă!” Ce a urmat este halucinant:

Un adolescent în vârstă de 17 ani, elev la Liceul cu Programul Sportiv din Buzău, acuză că a fost bătut în repetate rânduri de poliţiştii din comuna Cernătești.

Băiatul susţine că şeful de post din localitate l-a agresat fizic și verbal în timp ce a fost audiat, duminică, la postul de poliție din localitate.

Mihai E. locuiește în Cernătești alături de bunicul său, după ce mama lui a plecat la muncă în străinătate, iar tatăl a decedat.

Elev la Liceul cu Programul Sportiv din Buzău, băiatul povestește că nu este ușă de biserică, dar că i se pare nedrept modul în care a fost tratat de șeful de post din Cernătești:

„Duminică, după ce ne-am jucat fotbal, m-am luat de un băiat de la noi din comună. Mama lui s-a dus și m-a pârât la poliție. Domnul Eusebiu și încă doi polițiști au venit după mine la magazin și m-au dus la secție.

Acolo m-a înjurat de mama și m-a lovit cu palma și cu pumnul. Nu e prima dată când mă bate. M-a mai bătut o dată, mai demult, când am fost eu implicat într-un scandal în comună”, a relatat tânărul, care s-a ales cu o amendă de 300 de lei pentru tulburarea liniștii publice.

Imediat după incident, băiatul a chemat salvarea, care l-a dus la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Medicii de aici i-au dat drumul acasă.

Potrivit reporterbuzoian.ro, un alt echipaj de poliție sosit la spital i-a mai aplicat tânărului o amendă pentru apelarea fără motiv a numărului unic de urgență 112.

Sătul să fie agresat de fiecare dată, tânărul spune că și-a făcut curaj și a pornit camera telefonului.

Nu a reușit să înregistreze decât discuția cu persoana presupusă a fi șeful de post din comună.

„De ce l-ai scuipat, mă, p….ă? Băi, p..ă, te-am văzut, f…ţi gura m..ii, că te joc în picioare, nesimţinute! Te joc în picioare! M-am uitat pe camere, băi panaramă! Vrei să te joc în picioare, nesimţitule? F…ţi gura m..ii de animal”, se aude persoana presupusă a fi șeful de post din comună.

IPJ Buzău a confirmat că se efectuează verificări cu privire la aspectele relatate de minor.

Atenţie, limbaj injurios!

Sursa: dailynews.ro

CITEȘTE ȘI